Lingard-transfer blokeret af United

Ifølge flere troværdige medier har Manchester Uniteds ledelse nægtet at sælge Jesse Lingard. Det er trods interesse fra både Newcastle og West Ham.

Vi kunne tidligere på dagen melde om, at Newcastle og West Ham angiveligt skulle være interesseret i at hente Jesse Lingard. Men det kommer ikke til at ske, hvis man skal tro bl.a. Fabrizio Romano og David Ornstein.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester Uniteds ledelse har angiveligt afvist at sælge Lingard. Det sker på trods af, at flere medier tidligere i transfervinduet skrev, at Lingard havde fået lov til at søge nye udfordringer.

Ifølge Telegraph-journalist James Ducker har situationen dog ændret sig i takt med, at Greenwood-sagen er kommet frem.

Udover et potentiel Lingard-skifte, skulle United angiveligt også have stoppet Dean Henderson fra at skifte til Watford. Det skriver Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel
Greenwood mod Villa

Nike suspenderer Greenwood-aftale: Vi er dybt bekymrede

Næste artikel

Endnu en sponsor tager afstand

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
4
Share