Engelsk avis: Ten Hag begynder at miste tålmodighed til Sancho og flere andre

Erik ten Hag er klar til at sige farvel til flere spillere i Manchester United-truppen, som han ønsker at få ryddet op i.

Erik ten Hag er begyndt at tvivle på, hvorvidt Jadon Sancho kan indfri de forventninger, den hollandske manager og mange fans har til den engelske offensivspiller.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge den engelske tabloidavis Daily Mail er den hollandske manager angiveligt ved at miste tålmodigheden med Sancho, som siden sit spillemæssige comeback har kæmpet med sin fysiske tilstand.

Den 23-årige englænder kom til Manchester United i sommeren 2021. Med i skiftet til Old Trafford fulgte skyhøje forventninger til kantspilleren. Forventninger, han har kæmpet med at indfri.

I oktober udgik Sancho med en skade. Manchester United erklærede ham efterfølgende ude på ubestemt tid, dog uden nogen detaljeret forklaring. Under VM i Qatar blev det gjort bekendt, at Sancho var taget til Holland for at arbejde med nogle trænere, som Ten Hag havde sat ham sammen med.

Senere kom det frem, at Sancho foruden en skade også kæmpede med det mentale, hvilket United og klubbens trænerstab havde forståelse for. Erik ten Hag var tålmodig med situationen og gav derfor Sancho god tid til at komme sig, så han kunne komme i aktion for de røde djævle igen på et tidspunkt.

Efter lidt over tre måneders pause gjorde kantspilleren så comeback i begyndelsen af februar. Siden har han vist glimt af den klasse, han tidligere har vist. Men det har ifølge Daily Mail ikke været nok til at tilfredsstille Ten Hag, der ser kritisk på englænderens fysiske form.

Avisen skriver yderligere, at Ten Hag er begyndt at overveje, hvilke spillere klubben skal forsøge at sælge til sommer, når transfervinduet åbner igen. Manageren ønsker angiveligt at rydde op i truppen for at gøre plads til nye spillere.

Manchester Evening News skriver, at United-manageren ser Alex Telles, Harry Maguire, Brandon Williams, Dean Henderson og Anthony Martial som mulige salgsemner til sommer.

1 kommentar
  1. Hmm ja det er godt nok surt show med Sancho, et kæmpe talent der ikke er blevet forløst i United desværre, jeg ville give ham næste sæson med til at vise hans værd.

    Håber også virkeligt på at Martial kam slutte stærk af i år Men det kræver selvfølig en skadefri afslutning.

    Kunne også være rart at få afklaret situationen omkring Greenwood snart.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Kollektiv elendighed

Næste artikel

Medier: Chelsea snupper sydamerikansk stortalent foran United

ANNONCE