Karakterbogen: Kollektiv elendighed

Det bliver ikke til nogle positive karakterer i dagens kamp, hvor en middel karakter er nok til at få kampens spiller.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David de Gea – 5 (Kampens spiller)

Det er mangel på bedre, der gør, at De Gea får kampens spiller i dag. Har et par fremragende redninger, og det er nok det, som er noget af det mest positive at tage med fra kampen.

Diogo Dalot – 2

Dalot blev kørt over af en hurtig Saint-Maximin. Han kunne ikke følge med på opdækningen, og der var ofte store huller på kanterne, som Newcastle kunne udnytte. Har et par gode aktioner i opspillet fra forsvaret, men også et par sløsede afleveringer.

Raphael Varane (ud 83′) – 4

Jeg synes egentlig, at midterforsvaret formår at få lukket ned for Isak. Derudover havde de fint styr på de løb bag kæden, der kan komme fra Murphy. Når det er sagt, så var der brug for mere opbakningen, når dybdeløbene kom bad backspillerne. Dog synes jeg ikke, man kan klantre midterforsvaret, da det også bærer præg af en ringe præstation på midtbanen.

Lisandro Martinez (ud 83′) – 4

Samme gør sig gældende hos Martinez, der heller ikke spiller en fremragende kamp, men samtidig heller ikke er direkte skyld i, at vi lider nederlag.

Luke Shaw – 2

Shaw virkede fuldstændig fra den. Det er tydeligt, at han bliver forsøgt i samme rolle som Zinchencko har i Arsenal og Cancelo førhen havde i City. Det fungerer ikke i dag, og han kommer slet ikke til at have stor indflydelse på spillet. Lider også under, at Rashford ikke er i spilhumør, hvilket også sætter præg på Rashfords defensive præstation.

Scott McTominay (ud 83′) – 1

Han har haft en fremragende landsholdspause, men McTominay var helt og aldeles usynlig i dag. Jeg har muligvis blokeret en stor del af hans aktioner ude på grund af lavt niveau, men hold da op, hvor havde skotten intet indflydelse. Mister bolden ude foran feltet i opspillet til Newcastles 1-0-mål og bliver afprøvet på en mærkelig 10’er-agtig rolle i løbet af første halvleg. Det fungerede ikke.

Marcel Sabitzer – 3

Sabitzer har et godt løbepensum, og hans bevægelse giver noget til United-spillet. Dog fungerer det ikke med McTominay, og der mangler virkelig noget lederskab på en midtbane, der ellers tæller to landsholdskaptajner.

Antony (ud 62′) – 2

Det lignede at Antony skulle gøre Dan Burn rundtosset de første 20 minutter, men trods brasilianeren flotte start, så falder han helt ud af kampen og begynder at afprøve skud fra 30 meter.

Bruno Fernandes – 3

Løber og løber. Får sat nogle gode kontrabolde op og sørger i flere tilfælde for, at Newcastles hårde pres bliver afværget. Dog ikke en vildt god kamp, og svære forhold i en kollektiv ringe præstation.

Marcus Rashford – 2

Rashford har nogle gode løb i bagrummet, men der mangler en direktehed i Rashfords spil i dag. De driblinger og løb, der har fungeret for Rashford på det seneste, fungerede ikke i dag, og der kan englænderen have en mangelvarer af en plan b i sit spil.

Wout Weghorst (ud 62′) – 1

Det er godt nok vildt, at Ten Hag udtaler, at han overvejer at få Wout ind i hans langtidsplaner. I dag har han et godt løb, hvor der er en god skudchance, som han får høvlet direkte i sidenettet. Han kan ofte være med i dele af opspillet, hvilket helt sikkert fungerer, men han har ikke niveauet til at spille mod top klubber i Premier League. I dag bliver han en stolpe på banen, som man kan være heldig retter bolden i retning af en medspiller.

Indskiftere:

Anthony Martial (ind 62′) – 4

Viser hvordan en angriber, der kan tage bolden til sig og deltage hurtigt i det opbyggende spil, kan ændre en kamp. United spiller bedre, da Martial kommer ind, hvor han aktivt kan deltage i spillet.

Jadon Sancho (ind 62′) – 3

Har, ligesom Martial, et positivt indhop, men det bliver aldrig helt godt, da Newcastle bare dominerer.

Victor Lindelöf (ind 83′) – UB

Facundo Pellistri (ind 83′) – UB

Fred (ind 83′) – UB

2 kommentarer
 1. Enig enig. En helt igennem ringe indsats.
  Der var huller så store som rundetårn på midtbanen, og Newcastle løb, og spillede bare bolden rundt foran feltet, som det passede dem, og lavede så farlige indspil og indlæg i feltet fra korte afstande – skræmmende. Især fordi jeg egentlig ikke synes Newcastle var og er noget særligt godt hold…

  Forstår så nu, hvorfor ETH altid bruger de samme og aldrig rigtig roterer så meget. Bredden er tynd.
  Weghorst må nu få mindre og mindre spilletid, så Martial kan komme igang igen. Martial er jo nærmest en kæmpe opgradering til angrebet nu.

  Det bliver nogle hårde, men spændende måneder vi er gået i gang med. Bliver det top 4 og flere pokaler, eller falder vi helt sammen og misser det meste 🧐

 2. Helt enig i karakterbogen.

  ETH skal virkelig vise hvorfor vi har den store tillid til ham nu, der er tendenser der minder om sidste sæsons niveau især under Ragnick.

  Rashford er virkelig faldet i et hul og netop derfor ser vi lige nu at vi offensivt har redet på hans bølge længe, og det viser hvor skrøbelige på målkontoen vi er når Rashfird ikke rammer topniveau, det skal ændres til næste sæson.

  Martial rusten og små doven som han er viste på kort tid hvorfor Weghorst ikke er United materiale på nogen måde, at alle andre end ETH kan se det er voldsomt bekymrende og i den grad kritisabelt

  Vi har stort set to kampe om ugen fremadrettet resten af sæsonen hvis vi slå Sevilla ud i Europa League så ETH skal virkelig stramme sig an og det samme gælder selvfølgelig spillerne især.

  Håber bare ikke at vi er løbet tør for krudt og energi her i slutspurten fordi der har været trukket for store veksler på nøglespillere og for lidt rotation undervejs i Pokal turneringerne.

  På den positive note er at Eriksen snart er tilbage sammen med Casemiro og kan Martial holde sig skadefri og levere varen her til slut ser det ikke så skidt ud igen, men det er nu vi skal tilbage på sporet inden toget er kørt i forhold til top 4.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Blog: Hvor gode er "vi"?

Næste artikel

Engelsk avis: Ten Hag begynder at miste tålmodighed til Sancho og flere andre

ANNONCE