Erik ten Hag: Christian Eriksen er tilbage

Erik ten Hag har fredag bekræftet at Christian Eriksen er tilbage i kamptruppen.

Udsigterne var lange da Andy Caroll helt tilbage i februar lavede en grim tackling på Christian Eriksen. I pressemødet op til lørdagens kamp har Erik ten Hag nu endelig bekræftet af Christian Eriksen er tilbage i truppen, og endda før tid:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– De gode nyheder er, at Christian Eriksen er tilbage i træning og han vil være i kamptruppen.

– Jeg var så gal over den tackling. Han var væk, vi følte vi havde mistet ham for hele sæsonen, men han arbejdede rigtig godt. Den medicinske afdeling har gjort det godt. Han er nu tilgængelig for de sidste dele af sæsonen. Først var det en rigtig slem tackling, og en slem skade. Han er foran tidsplanen, så vi er rigtig glade for det.

Torsdag floredede der også billeder af Christian Eriksen tilbage i træning med holdet, og nu bekræfter ten Hag altså at han også vil være en del af kamptruppen til lørdagens opgør mod Everton.

 

Christian Eriksen har været ude længe og han har været savnet på midtbanen. Tror I vi får ham at se i lørdagens opgør mod Everton? Opret en profil på hjemmesiden og fortæl om du synes Christian Eriksen skal være med fra start mod Everton.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Status på ugens podcast

Næste artikel

Erik ten Hag: Du skal gøre det hver kamp

ANNONCE