Erik ten Hag: Det ser ikke godt ud

Erik ten Hag har roser til holdets præstation i et tæt kamp program, som han også giver skylden for skaden til Marcus Rashford.

Lørdag eftermiddag skinnede solen over Old Trafford og Manchester United som vandt sikkert 2-0 over Everton. En kamp hvor særligt første halvleg var præget af total dominans fra Manchester United, som dog manglede lidt skarphed hvilket manager Erik ten Hag også påpegede efter kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi skal være mere kliniske, klart. Mere ubarmhjertige i modstanderens boks, kampen skulle have været afgjort ved halvlegen.

På trods af den manglende skarphed blev det alligevel til en 2-0 sejr, og det giver selvfølgelig også velfortjent ros fra ten Hag.

– Det var en strålende præstation, vi har spillet tre kampe på seks dage, og de leverede stadig det her, det er et stort kompliment til holdet.

De mange kampe og skader har også betyder rotation, hvilket har betydet Scott McTominay har fået mere tid, og i dag kvitterede han også med det mål.

– God spiller, skøn personlighed. Så jeg er glad for at have ham i min trup – han giver al hans energi, han giver aldrig op, så det er skønt, siger ten Hag om den skotske målscorer.

Det helt store samtaleemne efter kampen må være Marcus Rashford som gik skadet fra banen. Noget Erik ten Hag mener skyldes det tætte kampprogram

– Vi skal vente, det ser ikke godt ud. Endnu engang er det på grund af programmet. Det kan ikke være at du skal spille tre kampe på seks dage. Vi skal beskytte vores spillere.

Der er altså ikke en endelig dom for Marcus Rashford, men godt så det ikke ud. Har Erik ten Hag en pointe i at det skyldes kampprogrammet og alt for mange kampe? Eller er det mangel på bredde i truppen eller rotation? Opret en profil på hjemmesiden og giv din mening om det tætte kampprogram i en kommentar. 

1 kommentar
 1. ETH har en pointe mht kampprogramet….

  Jo jo kære ETH, men det er dig der sætter holdet og skal sørge for rotationerne og som jrh hsr nævnt en hel del gange er Premier League altså en nogen anden kaliber end Eredivision….fysisk nærmest dobbelt så krævende og når så holdet har den succes vi alle gerne vil have ihvertfald i cup turneringerne ja så skal der roteres, også mere end der er blevet syntes jeg.

  Men lad nåde gå for ret, ETH er jo vores “skaldede geni” og det er hans første sæson i England, men ansvaret for at holde spillerne i den rette form også på fatigue er altså hans og dermed også at foretage de rotationer der er nødvendige over en lang sæson.

  Noget rigtigt skidt med Rashy hvis han er færdig for sæsonen med en lyskeskade….øv øv.

  Så må vi håbe Martial holde sig klar og glæde os over Eriksen er tilbage og det samme med Casemiro lige om lidt.

  Super irriterende at både Spurs og Newcastle vinder deres kampe idag, havde håbet de smed point mod de nærmeste forfølgere i subtoppen…

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United slår tandløse Everton og indtager tredjepladsen i PL

Næste artikel

Karakterbogen: Portuguese Magnifico

ANNONCE