United slår tandløse Everton og indtager tredjepladsen i PL

Manchester United vandt lørdag 2-0 hjemme over et svagt Everton-hold.

Manchester United kunne lørdag eftermiddag indtage tredjepladsen i Premier League, hvis de slog Everton på hjemmebane. Og det gjorde de.

I første halvleg var der et ægte chancehav, hvor værterne reelt kunne være kommet foran med tenniscifre, men det var først kort inden pausen, der kom hul på bylden, da Scott McTominay kunne gøre det til 1-0.

Efter pausen fik Everton mere styr på kampen, men lavede alligevel en personlig fejl, som resulterede i et mål af Anthony Martial, som kunne gøre det til 2-0 og reelt lukke kampen.

I kampen fik Christian Eriksen comeback efter en lang skadespause, mens Marcus Rashford desværre måtte gå ud med en lyskeskade.

1 kommentar
 1. Uha en omgang malurt i bægeret med en potentiel semi alvorlig skade til Rashy..øv

  Men nok den bedste 1.havleg længe ser på OT, godt nok mod et naivt spillende Everton mandskab med en særdeles tung bagkæden.

  Må bate igen konstatere at vi har problemer med at dræbe kampene, den kamp burde være afgjort allerede ved pausen som minimum 3-0 eller måske 4-1.

  Kan ikke være rigtig at vi skal hen i midten af 2. halvleg for at lukke så ensidigt et opgør.

  Men se hvor dynamisk vi spiler offensivt når Weghorst ikke er med, Sancho og Antony skal lige oppe sig lidt så er vi rigtig vilde, også Martial har hurtige fødder og dejligt at han kommer på tavlen i dag.

  Og så kom Eriksen på banen til stor fortjent bifald fra lægterne og han ser klar ud, dejlig rolig på bolden fra første sekund

  Min MOM er dog klart Mctominey, han var altså virkelig god idag, 2 fejl 10 min før tid trækker en smule ned men eller fejlfri indsats med et godt mål på kontoen.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Rotation i forsvaret

Næste artikel

Erik ten Hag: Det ser ikke godt ud

ANNONCE