Erik ten Hag: Han er helt tilbage

Erik ten Hag og Bruno Fernandes er glade for at have Sancho tilbage på banen, og håber at han kan få selvtilliden tilbage med målet mod Leeds

Jadon Sancho fik en afgørende rolle i comebacket mod Leeds onsdag aften. Efter en længere periode udenfor truppen er Sancho nu tilbage, og kvitterede ten Hags tiltro med det udlignende mål til 2-2. Erik ten Hag var også godt tilfreds med Sancho og og kom med rosende ord til den 22-årige englænder:

– Han er helt tilbage. Vi ved han er en storslået fodboldspiller, og han kan hel klart gøre en stor forskel for vores hold. Det gjorde han i aften.

– Jeg tror han kan være rigtig konsistent og gøre en stor forskel. Men han skal arbejde for det, hver dag, rigtig hårdt, og det skal vi alle. Lige nu er han i et godt humør. Det tror jeg vil styrke ham, det vil motivere ham til at give endnu mere, og så skal du se, så får du også mere.

Bruno Fernandes er også godt tilfreds med at have Sancho tilbage, især i et så tætpakket kampprogram:

– Ja vi har brug for alle, og have dem tilbage så hurtigt som muligt. Jadon kom tilbage for to kampe siden, og i dag fik han chancen for at spille lidt mere. Han gjorde sit arbejde rigtig godt, han scorede et mål, og det vil forhåbentligt give ham selvtillid.

Netop den selvtillid håber Fernandes kan gøre Sancho endnu bedre.

– Forhåbentligt giver det ham et boost til fremtiden, fordi vi ved hvor god Jadon kan være, og vi har bare brug for ham fuld af selvtillid, for at give det hans bedste til holdet.

 

 

Jadon Sancho har været ude af truppen længe, og er først nu rigtigt på vej tilbage. Hvad forventer I jer af  Sancho fremadrettet? Skal han ind og overtage Antonys plads på højrekanten? Skal han spille venstrekant og så skal Rashford skubbes op på toppen? Eller måske skal han spille gennem midten af banen? Skriv en kommentar under artiklen, om hvad I forventer jer af Sancho. 

Forrige artikel

Ten Hag: Rashford kan score fra alle positioner

Næste artikel

The Times: Qatar fond kigger på Manchester United

ANNONCE