Ten Hag: Rashford kan score fra alle positioner

Marcus Rashford reducerede til 2-1, da United senest spillede uafgjort mod Leeds. Målet kom, efter Rashford var blevet rykket fra højrekant ind på midten. Ten Hag besvarer nu spørgsmål omkring hvorvidt Rashford bør starte på toppen frem for på kanten.

Marcus Rashford reducerede til 2-1, da United senest spillede 2-2 med Leeds på Old Trafford. Efter at have startet på højrekant rykkede han ind centralt efter udskiftningen af Weghorst. Der har været meget snak om, hvilken position Rashford er bedst på. Og dette blev Erik ten Hag også spurgt ind til efter kampen mod Leeds.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Mod Burnley scorede han fra højre. Flot mål. Marcus kan score hvor som helst, det er lige meget om det er i højre, midten eller venstre. Han scorer overalt, og i dag scorede han igen, svarede Ten Hag, efter det blev foreslået, at Rashford ikke er lige så effektiv som højrekant.

– Det er svært at analysere, men jeg tror, ​​at efter vi lavede den ændring, var det anderledes for modstanderen. Det var svært for modstanderen, fordi dynamikken ændrede sig, uddybede cheftræneren.

Ten Hag blev også spurgt ind til, om Rashford kommer til at starte på midten i returopgøret mod Leeds.

– Først analyserer vi den seneste kamp og reflekterer over den. Så vil vi se, hvordan holdet er, og så starter vi vores indsats. Jeg er meget glad for, at Marcus scorer fra alle positionerne. Du ser hans statistik, han scorer fra venstre, højre, midten. Det gør ingen forskel. Han er altid en god mulighed at spille til højre. Vi kan flytte ham rundt og give en anden dynamik i kampen, forklarer Erik ten Hag afslutningsvist.

3 kommentarer
 1. Så fantastisk at Rashford efter EM i 2021 og ca et års tid frem med dårligt spil og hvor mange efterhånden helt berettiget begyndte at tvivle på om han virkelig var så god som hans talent tidligere gav store forventninger til, nu er tilbage i topform, ja han har faktisk lagt yderligere på og er efterhånden helt oppe blandt de allerbedste, kan han holde niveau og måske ligge lidt mere på har vi måske en kommende Ballon de’or vinder inden for de næste 5 år.

  Denne fantastiske og yderst sympatiske unge mand har mere i sig, en rigtig United knægt.

  GGMU

 2. Ja han skal starte i midten i returopgøret, han er en ren fornøjelse at se på når han er i den form, så er han helt klart oppe blandt de allerbedste I verden. Han er godt igang med at forløse hans kæmpe potentiale, til at blive en kommende ballon’dor vinder..😉❤️🖤
  Vi skal starte med Sancho venstre, Rashy i midten, Antony Højre hvis han er klar, og ellers Pellestri til højre, også har ETH virkelig nået af en opgave med midtbanen, for Fred det fungerer bare ikke..

 3. Ja Ballon’dor 😊👍….er ikke helt så skarp med stavning, og nogle gange vil stavekontrollen noget helt andet end jeg vil….😁

  Er spændt på at se hvordan ETH vil få Fred til at agere rent faktisk i næste opgør mod Leeds, han er en boldvinder type og ikke en playmaker type..

  Det samme kan nok siges om Sabitzer, tror dog hans taktiske forståelse er på et lidt højere niveau, men det får vi at se.

  Alternativt skal vi spille henover det høje første press (fase 1) og op på Weghorst som burde kunne vinde nogle dueller så vi kan komme på 2.boldene omkring feltet, men det er bare ikke ETHs stil.

  Men man må tilpasse sin taktik efter sit tilrådighedværende materiale…sådan må der være.

  Ser helst også Rashford centralt og Sancho til venstre og måske Pellistri til højre….

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag om tidlig United-blunder: Det er uacceptabelt i et derby

Næste artikel

Erik ten Hag: Han er helt tilbage

ANNONCE