Erik ten Hag har en plan klar til Nottingham Forest

Erik ten Hag lader sig ikke forblinde af returopgøret mod Sevilla, men koncentrerer sig fuldt ud om at få et kampdygtigt hold ud til søndagens kamp mod Nottingham Forest

Hvad der skulle have været en sikker sejr hjemme mod Sevilla, endte i en skuffende uafgjort torsdag aften i Europa League kvartfinalen. Før returopgøret skal Manchester United en tur til Nottingham Forest, hvilket Erik ten Hag er fuld fokuseret på nu

– Jeg tænker ikke på den næste kamp i Spanien. Selvfølgelig, for mig er den næste kamp Forest, og det er hvad jeg kigger på.

Flere spillere måtte forlade banen skadet torsdag, mens spillere som Marcus Rashford og Luke Shaw allerede var på skadeslisten.

–  Jeg har en ide om hvad vi vil spille på søndag. Men selvfølgelig skal vi se i morgen [fredag] når vi snakker med den medicinske stab. Se hvem der kom ud af kampen ok, og så har vi en plan, og vi vil bringe et godt hold på banen.

Manchester United gæster Nottingham Forest søndag klokken 17:30. Men med en meget skadesplaget trup, og vigtige kampe forude giver det også mulighed for at give chancen til nye spillere. Hvordan tror I startopstillingen kommer til at se ud søndag? Opret en profil på hjemmesiden og giv dit bud på en startopstilling til søndagens kamp i en kommentar. 

1 kommentar
  1. Der er kun én plan de næste 3 kampe!
    Sejre som der skal kæmpes, slides og forsvares hjem!
    Ryger EL og FA, så er det sådan det er – Grådighed koster!
    Ligaen er alfa-omega-vigtigst!
    Opstillingen i morgen kunne måske blive:

    Gea
    Siger sig selv

    Bissaka kan jeg fornemme på aviserne. Er Dalot skadet eller i karantæne? Hvis ikke, kunne det være en perfekt kamp for ham.

    Shaw bliver klar! (Malacia er stadig rundttosset)

    Maguire og Lindelóf, da der ikke er andre, medmindre Shaw skal spille derinde og så den rundtossede på venstre igen..

    Casemiro-maskinen kører nu

    Fernandes spiller altid

    Sabitzer er giftig længere fremme

    Anthony vil få masser af chancer med sit gode ben, og skal simpelthen bare spille og vænne sig til PL

    San….. Nej Pellestri.. Det må være hans tur nu til at vise, at han faktisk er bedre end cho..

    Weghorst, fordi Martial skal spares, ellers bliver han bare skadet, og mon ikke, vi presser Nott F i bund, og så kan Weghorst bare stå i feltet og møve bolden i mål

    🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag forklarer udskiftningen af Antony og Fernandes

Næste artikel

Officielt: Martinez ude resten af sæsonen

ANNONCE