Erik ten Hag forklarer udskiftningen af Antony og Fernandes

Til dagens pressemøde forklarede Erik ten Hag nogle af de udskiftninger han lavede i kampen mod Sevilla.

På dagens pressemødet forholdte Erik ten Hag sig til den kritik, han har fået for de to udskiftninger, han foretog i det første opgør mod Sevilla i Europa League-kvartfinalen.

Både Bruno Fernandes og Antony blev taget ud, da De røde djævle var foran 2-0. Begge udskiftningerne blev foretaget for at undgå udvisninger.

– Bruno (Fernandes red.) smed bolden væk, og han (fjerdedommeren red.) sagde, at næste gang var det ud, fortalte Ten Hag til pressemødet og tilføjede:
– Han reddede ham, fordi spilleren fra Sevilla (Gonzalo Montiel red) gjorde det samme i første halvleg og fik en advarsel for det.

I forhold til Antony roste Ten Hag ham for det gode spil i kampen, men også han risikerede et rødt kort for sine kampe med Marcos Acuna.

– Alt gik vores vej, foran 2-0 og vi spillede en god kamp, og så skal man lade være med at gå ikke ind i individuelle kampe med sine modstandere, det er ikke nødvendigt, forklarede manageren og sagde ved samme lejlighed, at hvis han (Antony) var blevet smidt ud, så var han blevet kritiseret for ikke at have vist rettidigt omhu. 

Samtidig savnede han, at de spillere, der kom ind, greb den chance de fik, da det er afgørende for klubbens succes.

Men alt i alt erkendte den hollandske manager, at hans beslutninger fik en konsekvens for holdets udtryk og hev en analogi frem omkring bagklogskab til morskab for de fremmødte journalister:

– Der, hvor jeg kommer fra, kalder man det ‘at se en ko i røven’

Returopgøret mod Sevilla spilles torsdag d. 20. april kl. 21.00 dansk tid.

2 kommentarer
 1. I mine øjne, helt ude i hampen kritik!
  Selvfølgelig gav det mening at skifte spillere ud, uanset grunden.
  Med så tæt et kamp-program, og en føring på 2-0,havde det været optimalt, at skifte alle de bærende kræfter ud i det 60.min
  ETH gjorde jo det helt rigtige, det kan man jo se bagklogskabens lille lys, med de skader der kom.
  Mange kampe = overanstrengelsesskader = brækkede knogler og ledbånd som ikke kan mere…
  Støtte til ETH i den svære tid, og så trækker jeg min forudsigelse tilbage med, at vi misser top 4… Tottenham er simpelthen for svage til at indhente os, og har et lidt træls program…

 2. OH

  Enig i at vi alle har råbt og skreget på rotation på det sidste, men jeg har to kritik punkter ift Sevilla kampen…

  ETH skifter på klokkeslæt nærmest, altid efter ca 60 min, hvilket indikere at de fleste skift er planlagt på forhånd, med de undtagelser hvor skader og evt kort spiller ind, det går for det meste godt med en trippel udskiftning på dette tidspunkt, men det kan føre til at man måske ikke “læser” kampen helt rigtigt i forhold til hvad der er bedst for holdet på banen på det tidspunkt.

  Og her mener jeg ETH fejlvurdere kampen en smule, vi havde ikke kontrol over kampen selvom vi førte rimeligt komfortabelt med 2-0, og derfor mener jeg, selvfølgelig også set i bagklogskabens uendelige klare lys, at ETH burde have været mere konservativ og måske have nøjedes med en enkelt eller højst to indskitninger på det tidspunkt.

  Vi havde ingen rytme efter pausen og vi famlede efter den, syntes ikke at den kvalitet eller rettere manglen på kvalitet hos de spillere han indskiftede var det vi havde brug for på banen, Eriksen er undskyldt pga hans manglende form, men Weghorst og Elanga, (ej heller Pellistri endnu) har ikke i mine øjne kvaliteten til at forbedre eller løfte det hold der var på banen desværre, og når du trækker en Bruno, Antony og Martial ud, samt en Sancho der godt nok var dårligt spillende, men alle fire har teknik på højeste niveau og alene af den grund kan skabe et øjebliks magi og lukke og slukke kampen til 3-0, så bliver det et for stort sats som jeg ser det.

  Ingen kunne selvfølgelig forudse at både Varane og Licha blev skadet, men mener faktisk at Marguire fra 2.halvlegs start havde gjort det godt og solidt, men selvfølgelig skal ETH reagere på at både Antony og Bruno læner sig op af endnu et kort og dermed farvel og tak for idag.

  Måske ETH nogle gange burde spille kampen modsat, dvs starte med et svagere hold før at kunne forstærke det undervejs…

  Vi fik godt nok også lov til at smage Murphys lov for fuld udblæsning og det blev en dyr aften for os.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ung keeper tilføjet Europa League-truppen

Næste artikel

Erik ten Hag har en plan klar til Nottingham Forest

ANNONCE