Erik ten Hag om Pellistri: Han udvikler sig og bliver stærkere

21-årige Facundo Pellistri fik her til aften sin første start for Manchester Uniteds seniorhold. Erik ten Hag udtaler, at uruguayaneren løbende bliver bedre og bedre.

Den har ladet vente på sig. Men her til aften fik Pellistri langt om længe en plads blandt Erik ten Hags startende 11. Den unge kantspiller fik oven i købet fuld spilletid.

Erik ten Hag fortæller efter kampen, at Pellistri bevæger sig i den rigtige retning.

– Det handler om præstationerne til træning. Man kan se ham udvikle sig og blive stærkere, fortæller hollænderen.

I følge Erik ten Hag er der dog forskel på at være blandt de startende 11 og så at blive skiftet ind i løbet af kampene.

– Det er mere vanskeligt at starte inde. Men når kampene kommer i gang, så har han tro på sig selv. Du ser hans kvaliteter, hans driblinger, indlæg og løb bag forsvaret. Defensivt gjorde han sit arbejde.

Har Pellistri fortjent at få flere chancer i startopstillingen? 

 

2 kommentarer
 1. Ja gi ham bare mere spilletid, synes han udvikler sig, han er en rigtig god breddespiller, som er rigtig god st skifte ind, fordi han kommer med alt det Antony mangler I løbet af kampen, så er en spiller at bruge, hvis gerne vil ændre kampbilledet, for han er meget direkte i sit spil og udfordre mand mod mand, hvor han kommer ned bagom forsvaret og giftige indlæg, meget mere af det tak..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  1. Martin

   Enig, Pellistri virker som en spiller der for hvert spilleminut selvfølgelig får selvtillid og tro på tingene, han har stået i skyggen længe men fortsat det hårde arbejde på træningsbanen og derfor er han klar når der er brug for ham til at gøre en forskel på banen.

   Jeg tror han vokser sig stor på OT i de kommende år, han har ikke de samme eksplosive ryk som de øvrige kanter men han har noget klogskab i sit spil der kun bliver bedre og mere tydeligt jo mere spilletid har får.

   Jeg er fan af Pellistri.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag efter Europa League-avancement: Betis er et godt hold, men vi formåede at slå dem to gange

Næste artikel

Daily Mail: Qatar-sheikh vil lægge endnu et bud efter "positive samtaler" i Manchester

ANNONCE