Ten Hag efter Europa League-avancement: Betis er et godt hold, men vi formåede at slå dem to gange

Erik ten Hag er efter aftenens sejr tilfreds med, at man formåede at slå Real Betis i begge opgør.

Manchester United besejrede til aften Real Betis på Estadio Benito Villamarín.

Efter kampen var det en tilfreds Erik ten Hag, der talte med BT Sport.

Hollænderen var især tilfreds med, at man i anden halvleg formåede at kontrollere kampen, hvorfor han også kunne foretage et par udskiftninger med henblik på at hvile en hårdt prøvet spillertrup.

– Det er sandt (at vi kunne hvile vores spillere). Vi indkasserede hverken nogen røde kort eller skader, siger Erik ten Hag med et glimt i øjet til BT Sport.

– Jeg mener, at vi var langt bedre på bolden i anden halvleg. Når man formår at holde bolden på modstanderens halvdel og får dem til at løbe, så kommer man til at skabe chancer.

Derudover er Erik ten Hag glad for Europa League-avancementet, hvor Manchester United formåede at slå et stærkt hold ud af turneringen ifølge Uniteds manager.

– Jeg er glad, og vi kan lide udfordringer. Betis er et godt hold, men vi formåede at slå dem to gange, så jeg mener, at vi præsterede godt.

Marcus Rashford formåede endnu en gang at score til aften, da han scorede på et flot langskud, efter United-profilen ellers havde brændt et par store chancer inden.

Ten Hag er trods de brændte chancer tilfreds med Rashfords vedholdenhed.

– Rashy (Rashford, red.) brændte nogle chancer, men han bevarer troen og bliver ved med at klø på.

Derudover havde Erik ten Hag også et par ord at knytte til Facundo Pellistri, der havde fundet vej til Uniteds startopstilling i aften.

– Det handler om præstationerne til træning, hvor man kan se ham gøre fremskridt og blive stærkere. At starte inde er sværere, men som kampen skrider frem, kan man se, at han har troen, og man kan se hans evner med driblingerne, indlæggende, løb i dybden og i forsvaret gjorde han sit arbejde.

Bruno Fernandes fik også et par ord med på vejen, efter han har spillet 90 minutter i 15 af Manchester Uniteds seneste 17 kampe.

– Han er en atlet, og han har så meget energi, og han kan spille mange roller. Taktisk er han brilliant, hvor han er med til at skabe overvægt, så vi kan udspille vores modstandere. (…) Han er meget vigtig i vores genpres, og han ser ud til at blive bedre.

 

Forrige artikel

Karakterbogen: Solid indsats var nok til at sejre i Andalusien

Næste artikel

Erik ten Hag om Pellistri: Han udvikler sig og bliver stærkere

ANNONCE