Daily Mail: Qatar-sheikh vil lægge endnu et bud efter “positive samtaler” i Manchester

Onsdag var repræsentanter fra Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thanis bagland til stede i Manchester.

Et muligt salg af Manchester United skrider fremad ifølge Daily Mail.

Det britiske medie kan til aften berette, at qatarske Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thanis ønsker at lægge endnu et bud på klubben, efter repræsentanter fra sheikens bagland var til stede i Manchester onsdag.

Ifølge Mike Keegan, der dækker historien for Daily Mail, var repræsentanterne til samtale om en mulig overtagelse af klubben. Samtalerne skulle efter mediets oplysninger have været “venlige, omfattende og meget positive”.

Ovenpå disse har sheikhen nu ti dage til at lægge endnu et bud på klubben, hvilket han fortsat skulle være villig til.

Mødet i Manchester

Det qatarske repræsentantskab bestod blandt andre af Shahzad Shahbaz og Fady Bakhos. Shahbaz er præsident for den såkaldte “Nine Two Foundation”, som er fonden, Sheikh Al Thani har oprettet med henblik på overtagelsen af Manchester United.

Bakhos er en højt betroet personlig rådgiver for sheikhen.

Derudover var Sam Powers og Yasir Shah også til stede. Begge er ledende skikkelser i Bank of America, som hjælper med den finansielle del af buddet fra Qatar.

Disse parter mødtes med repræsentanter fra Raine Group, som Glazers har hyret ind til at føre tilsyn med salgsprocessen af Manchester United.

De prominente gæster fra Qatar blev præsenteret for Manchester Uniteds faciliteter, ligesom de også fik indsigt i klubbens forretningsgrundlag og rekrutteringsprocesser.

Ratcliffe kommer Fredag 

Sir Jim Ratcliffe ventes at besøge Manchester United fredag, hvor en lignende indførelse i klubbens forskellige afdelinger ventes at finde sted.

Ratcliffe er også med i kapløbet om ejerskabet af Manchester United, hvor englænderen ønsker aktiemajoriteten i Manchester United, mens Al Thani ønsker en fuldkommen overtagelse af klubben.

Det forventes, at han vil blive ledsaget af sine forretningspartnere Andy Currie og John Reece, der er medejere af INEOS-koncernen. Derudover vil Sir Dave Brailsford, Rob Nevin og Jean Claude Blanc også deltage.

Brailsford er primært kendt fra cykelverdenen, hvor han har stået i spidsen for de britiske cykelhold Team Sky og Team INEOS Grenadiers. Brailsford er sportsdirektør i INEOS Sport.

Rob Nevin er bestyrelsesformand i INEOS Sport, mens Blanc er CEO.

Blanc er tidligere kendt for at have været i PSG, hvor han var viceadministrende direktør igennem en 12-årig periode, inden han tilsluttede sig Ratcliffe tilbage i december.

2 kommentarer
  1. Det er sgu ved at være spændende efterhånden, glæder til at se hvad reaktionen bliver efter i dag, det begynder at være op over, at der kommer en afslutning, så vi endelig kan komme videre..
    Let the best man win..👹
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  2. Martin

    Skal vi ikke blive enige om det ejerskab der er bedst for klubben skal vinde kapløbet om ejerskabet og ikke nødvendigvis den bedste mand…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag om Pellistri: Han udvikler sig og bliver stærkere

Næste artikel

Podcast: Nullert mod bundproppen og optakt til Real Betis og Fulham

ANNONCE