Erik ten Hag om skadesplaget Martial: Det er først og fremmest frustrerende for ham selv

Det har været frustrerende for Erik ten Hag og holdet at måtte undvære Anthony Martial i størstedelen af indeværende sæson. Uniteds manager slår dog fast, at det er mest frustrerende for angriberen selv.

Anthony Martial var langt om længe tilbage i aktion for Manchester United i weekenden. Den franske angriber havde inden da senest været på banen i opgøret mod Nottingham Forest d. 1. februar.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Generelt har det været en meget ustabil sæson for Martial. Skaderne har fyldt for meget, og det er kun blevet til 751 minutter på banen indtil videre.

Angriberens manager, Erik ten Hag, er naturligvis også ærgerlig over, at Uniteds nr. 9 ikke har været mere til rådighed, end det har været tilfældet.

– Først og fremmest er det frustrerende for ham selv. Han er den spiller, som er mest i træningscentret. Han gider ikke at være der, han vil være på banen. Men selvfølgelig, for det første er det frustrerende for holdet, og for det andet, er det også frustrerende for mig. Når du har de bedste spillere til rådighed, så har du større chancer for at vinde dine kampe, udtaler Erik ten Hag.

I de små perioder i løbet af sæsonen, hvor Martial har været fit, har han også vist, at han kan gøre en forskel. Erik ten Hag er heller ikke i tvivl om, hvilken betydning den 27-årige franskmand kan have.

– Jeg behøver bare at henvise til kampene mod Liverpool og Manchester City på hjemmebane. Han gør en forskel, lyder det.

Anthony Martial er med i truppen til kampen i aften, hvor United tager imod Brentford på Old Trafford.

1 kommentar
  1. Nøj hvor jeg håber at Martial er kampklar i aften og Ja resten af sæsonen, selvom jeg dybest set håber på at han bliver solgt til sommer vil jeg gerne ændre mening, hvis han viser sit store potentiale og hjælper holdet resten af sæsonen.

    Hvis ETH vælger Weghorst fra start igen frem for Martial så ved jeg ikke hvad jeg gør…😥

    Heller starte med Martial i det mindste….

    Vi skal vinde i aften, det er et klokkeklart krav, eller glider top 4 stille og roligt ud af vores egne hænder.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag om viljesvag indsats mod Newcastle: Mennesker er ikke robotter

Næste artikel

Optakt: Hjemmebanerevanche mod danskerhold

ANNONCE