Erik ten Hag raser mod Fulham: »De bør undskylde«

Fulhams ageren på sociale medier efter de to klubbers møde i lørdags er utilstedelig. Derfor bør de undskylde. Det udtaler Erik ten Hag på dagens pressemøde forud for weekendens Manchester-derby.

– Det er helt forkert, at en klub kommer med den slags udtalelser. Det er helt ved siden af, og de tog fejl. De bør undskylde for det.

Så skarpt lyder det fra Erik ten Hag på dagens pressemøde. Her tordner han mod Fulham, som har delt en video på klubbens officielle TikTok-profil, hvor de udstiller Bruno Fernandes.

Du kan se videoen herunder.

@fulhamfc So glad he’s ok… 🙄 #fulhamfc #premierleague #brunofernandes ♬ sonido original – ♫ ♪ 𝒴𝒶𝓃𝒿𝓊𝓁𝓂𝒶𝓇𝓉 ♫ ♪

Klippet er fra en episode i lørdagens kamp på Old Trafford. Her ligger Bruno Fernandes og vrider sig i græsset, inden han kort efter er på benene igen.

Erik ten Hag mener dog, at medierne har misfortolket episoden fra kampen.

– Jeg syntes bestemt, at der var frispark. Det blev virkelig fejlvurderet af medierne og de sociale medier, da de bebrejdede ham for det, siger han på torsdagens pressemøde.

Bruno Fernandes var tvivlsom op til gårsdagens FA Cup-kamp, men nåede at blive klar. Den offensive kreatør spillede hele kampen og noterede sig for en assist til Casemiros sejrsmål.

4 kommentarer
 1. Tja, det kommer jo an på hvad for en slags spiller, og hvad for et slags hold man har lyst til at være. Hvis man ønsker at være et hold der vinder sine kampe ved at simulere sig til frispark og straffespark, så gør træneren jo fuldkommen ret i at tage til modværge imod latterliggørelse af vores anføre.

  Personligt ville jeg mene at man fra vores side istedet skulle anlægge en meget stille tilgang til sådan en video. Jævnfør iøvrigt en nylig bloker herinde som forsvarer Bruno Fernandes som en god anfører i Manchester United.

  Den gang jeg blev fanget ind og fan af Manchester United, var den slags opførsel en stor skam. Og da allermest af alle, for en anfører. Elendigt sportsmanship. Og pinligt.
  Skulle han ikke hellere tage og opføre sig som det han er, en granvoksen mand. Og så lade sine fodboldevner tale, istedet for at skulle forfalde til snyd ved enhver given lejlighed. Jeg får mindelser til Luis Suarez når jeg ser den video.
  Men igen, det afhænger jo af hvad for en slags klub man gerne vil være. Det er muligvis helt indenfor rammen at vores spillere snyder og ruller rundt sådan der.

  Nå, men vi har jo nok alligevel større problemer i klubben end denne her sag.

 2. En ting at det er pinligt at tabe til Fulham på Old Trafford, en anden ting er at vores anføre opfører sig så pinligt tåkrummende at man nærmest skal en tur forbi kiropraktoren for at få rettet tæerne ud igen….

  Uværdig af Bruno og uværdig af EtH og gå ud og forsvare dette dilletant show…

  Jeg er vild med Brunos spillemæssige kvaliteter, men han bærer ikke Club Captain armbindet med den værdighed der skal til i United….desværre, ikke kun pga den episode mod Fulham, syntes bare hans kropssprog og attitude er elendig som anfører…

  Måske en Licha ville være en stærk Anfører, syntes han viser både vilje og den rigtige attitude, på banen ihvertfald…

  1. Den var god, den med kiropraktoren. Den har jeg ikke hørt før.

   Jeg må erklære mig enig. Brunos spillemæssige kvaliteter er forrygende. Men han er komplet fejlcastet til at være anfører. I modgang er han vel ligefrem skadelig for holdmoralen.

   Kropssproget og attituden er dårlig. Men jeg mener nu først det rigtig bliver problematisk når nu han er spilleren der er udpeget til at skulle gå forrest.
   Havde vi 2, 3 eller 4 rigtige ledertyper på holdet. Ferdinand, Rooney og Vidic f.eks. Så så jeg ikke problemet i at Bruno løber rundt og leger pattebarn og primadonna.
   Det er primært i kraft af hans lederrolle at jeg mener det bliver problematisk.

   Og fuldstændig enig i din analyse af Licha. Han virker som en mand af den helt rette støbning. Det store problem med ham er jo desværre den bekymrende skadeshistorik. Luke Shaw fremstår også som en karrakter der kunne vokse ind i rollen. Omend en lidt mere stille leder måske. Men han har jo samme problem som Licha desværre.

   1. Christian

    100% enig i din kommentar….

    Vi savner i den grad ledertyper på holdet…

    Primadonnaerne har vi haft rigeligt af gennem tiden…det er til en vis grad også fint nok, vis man altså levere varen…hver gang.😉

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Stem her: Månedens spiller for februar

Næste artikel

Højlund nomineret til månedens spiller i Premier League - Mainoo, Onana og Erik ten Hag er også i spil til priser

ANNONCE