Erik ten Hag raser over dommer: Det røde kort ændrede alt

Det røde kort var alt for hårdt dømt og ændrede fuldstændig kampens udfald. Sådan lyder det fra Erik ten Hag efter kampen.

Det var en tydeligt oprevet United-manager, som mødte op til pressekonference efter det hæsblæsende opgør mellem FC København og Manchester United, som hjemmeholdet vandt med 4-3.

Erik ten Hags mandskab var ellers i fuld kontrol i den første halve time af kampen og var ovenikøbet fortjent foran med 0-2. Et rødt kort til Rashford efter 42 minutter vendte dog kampen på hovedet.

– Det røde kort ændrede alt, siger han.

Ifølge Uniteds manager var det røde kort alt for hårdt dømt. Samtidig mener han, at FC Københavns to scoringer lige inden pausen aldrig skulle have talt.

– Det første mål er offside. Der står en mand foran Onana. Det andet er bold på hånd. Det er så tæt på, og armen er i en normal position. Hvad kan man gøre?

Dommerkendelserne var imod spillets ånd lyder det fra en åbenlyst frustreret United-manager.

– Jeg er så skuffet over dommerens beslutninger. Det var aldrig meningen at kampen skulle ende sådan. Det har intet med fodbold at gøre, siger han.

Efter nederlaget til FC København er United placeret nederst i deres Champions League-gruppe med tre point efter de første fire kampe.

Se højdepunkter fra kampen herunder, hvor situationerne, som Erik ten Hag omtaler, også indgår.

Forrige artikel

Højlund: Publikum og rødt kort boostede FCK

Næste artikel

Roony: Det er en ubeskrivelig følelse

ANNONCE