Erik ten Hag: »Vi burde have håndteret det bedre«

Manchester United er i FA Cup-semifinalen. Alligevel stod klubbens hollandske træner tilbage med blandede følelser, da han blev interviewet efter kampen.

Selvom han havde sikret sig en plads i FA Cup-finalen for anden sæson i træk, var Uniteds hollandske træner ikke ovenud lykkelig, da han blev interviewet efter kampen mod Coventry på Wembley.

– Jeg har blandende følelser. Måden, vi gjorde det på, er ikke OK. Vi burde have håndteret det bedre, men det er en enorm præstation. For hvis du analyserer kampen, kontrollerede vi den i 75 minutter. Men vi tillod dem derefter at komme tilbage i kampen, siger Erik ten Hag

Erik ten Hag var ikke tilfreds med den modstand, Manchester United-holdet viste i de sidste 15 minutter af kampen, hvor holdet indkasserede 2 mål.

– Vi skal vise mere robusthed. Til sidst viste vi modstandsdygtighed og beslutsomhed for at vinde straffesparkskonkurrencen. Når du er så meget i kontrol, burde du vinde let, siger Erik ten Hag.

Selvom holdet ikke havde vist sig fra sin bedste side i kampens afslutning, var Uniteds hollandske træner stadig overbevist om, at holdet nok skulle vinde straffesparkskonkurrencen.

– Jeg er altid rolig, jeg fokuserer, og jeg ved, at mine spillere kan sparke straffespark. Jeg er altid sikker på, at Andre (red. Onana) minimum vil tage en. Så jeg var ret overbevist, men når man brænder det første, så ved man aldrig, siger Erik ten Hag

Manchester United står nu over for bysbørnene fra Manchester. Et hold, som Erik ten Hag kalder verdens bedste, men som han tror, at United har en chance for at vinde over.

– Vi skal stå over for verdens bedste hold, men vi viste sidste sæson, at hvis vi udfører vores plan over 90 minutter, har vi en chance for at vinde. Det bliver ikke let, men vi har en mulighed, og vi skal gå efter det, afslutter Manchester United-træneren.

Forrige artikel

Karakterbogen: Portugisisk duo går forrest for United trods kollaps på Wembley

Næste artikel

Nedtakt: Tre, nej fire ting vi lærte på Wembley

ANNONCE