Erik ten Hag: Vi er alle skuffede

Det var en slukøret Erik ten Hag, der efter kampen i går mod Bournemouth måtte stå skoleret foran de fremmødte journalister.

Det var en skuffet Erik ten Hag, der efter kampen mod Bournemouth skulle stille op til interview.

– Ja, selvfølgelig er det skuffende. Vi er alle skuffede, selvfølgelig. Det er jeg også. Det burde ikke ske. Og ja, vi må tage ansvaret sammen, siger Erik ten Hag.

Erik ten Hag peger især på kampens første minutter som årsagen til, at United endte med at forlade Old Trafford uden point.

– Vi startede ikke godt, og vi havde allerede modtaget en advarsel, da de næsten fik et straffespark. Det skulle have vækket os. Men så gav vi let et mål væk, og spillede på den måde dem gode. De forsvarede meget hårdt. De går hårdt ind i duellerne, udfordrer en mod en, og det var meget svært, fortæller Erik ten Hag.

Erik ten Hag er også godt klar over, at der venter Manchester United store kampe i den kommende uge. Samtidig ser han starten af Chelsea-kampen som en kontrast til starten af kampen mod Bournemouth.

– Først skal vi lære af dette. Selvfølgelig ved vi, hvad der venter os, og vi skal gøre tingene bedre. Som du sagde, var forskellen mellem starten af Chelsea-kampen og i dag enorm, og det må ikke ske igen.

1 kommentar
  1. Jamen dog, skuffede ja bestemt..

    Men nu ser jeg da bare United Women på udebane kører Spurs rundt på røv og patter, 3- 0 midtvejs i 3.Halvleg…

    Kæft de spiller godt de røde hundjævle, gad vide om Le Tissier er i familie med Matt Le Tissier, gudbenådet målskytte og midtbaneprofil fra Southampton…

    En spiller jeg vil have givet min højre arm for at have set spille i den røde trøje dengang….kæmpe talent og legende i Premier League.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af The Cherries' sejr på Old Trafford

Næste artikel

Ten Hag om Champions League-mulighederne: Vi tænker positivt

ANNONCE