Eriksen: Vi burde have afgjort kampen tidligere

Eriksen kommenterer på aftenens sejr, som han mener burde være afgjort tidligere, og ser frem mod et tætpakket efterårsprogram, hvor Arsenal kommer til Old Trafford på søndag.

Ovenpå torsdag aftens sejr fik Christian Eriksen lov til at sætte nogle ord ovenpå sejren mod Leicester.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det har ikke været kønt i alle 90 minutter, men vi har tre sejre.

– Fra det moment vi er foran 1-0 holder vi det tæt, men vi vil også gerne gøre det bedre. Det er et godt fundament, vi kan tage noget bedre videre, og det er klart de tre point der er det vigtigste.

Spurgt ind til om Manchester United skulle have det gjort bedre end 1-0 siger Eriksen:

– Ja det synes jeg. Det minder meget om Southampton. Vi gjorde mange ting rigtigt indtil vi scorede, men det er klart at vi burde have afgjort kampen tidligere, ellers ender det med at blive en tæt kamp som i dag.

– Fra nu af og indtil VM kommer kampene hver søndag og torsdag, vi ser godt ud, vi får point, vi har en gode base at arbejde ud fra. Det er klart det er et tætpakket kampprogram, men der er også nogle sjove kampe indimellem, siger Eriksen afslutningsvis mens han kigger frem mod weekendens opgør mod Arsenal.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Solide præstationer over hele linjen

Næste artikel

Officielt: Garner skifter til Everton

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share