Officielt: Garner skifter til Everton

Akademiproduktet James Garner skifter permanent til Everton. Det meddeler Manchester United og Everton her få timer fra transferdeadlinen

21-årige James Garner, der har været en del af Manchester Uniteds akademi siden 2009, skifter til Everton. Det bekræfter begge klubber her kort før transfer-deadlinen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

The Athletic skriver, at aftalen beløber sig til £15 mio., hvis alle add-ons bliver indfriet. Mediet skriver også, at United ikke har sikret sig en tilbagekøbsklausul, men at man har sikret sig en videresalgsklausul på 15%, såfremt Everton skulle sælge ham i løbet af de kommende fire år, hvor han er på kontrakt i Everton.

Garner har desuden fået en option på yderligere et år i sin kontrakt hos Everton.

Til Evertons officielle hjemmeside udtaler Garner:

– Det er et stort skridt i min karriere, og jeg ønsker at hjælpe holdet med at forbedre sig, mens jeg også bliver bedre spiller. Jeg synes, at Everton er det perfekte sted at gøre det – Jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Mangeren (Frank Lampard, red.) har en god plan for klubben og for mig. At arbejde med ham på daglig basis er en stor ting for mig. Han og hans stab kan løfte mig og holdet til det næste niveau – Det er, hvad jeg håber på.

Midtbanespilleren nåede at repræsentere Manchester Uniteds førstehold syv gange. James Garner har tilbragt de seneste to sæsoner på leje. Sidste sæson spillede han 41 kampe på Nottingham Forrest-midtbanen, hvor han scorede fire gange og assisterede otte gange.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Eriksen: Vi burde have afgjort kampen tidligere

Næste artikel

Tahith Chong skifter til Birmingham City

ANNONCE