Eriksson savner Rio

Den svenske landstræner for England langer igen kraftigt ud efter sin arbejdsgiver, det engelske fodboldforbund(FA), over den hårde karantænedom på Rio…

Den svenske landstræner for England langer igen kraftigt ud efter sin arbejdsgiver, det engelske fodboldforbund(FA), over den hårde karantænedom på Rio Ferdinand, som forsvarsspilleren fik tidligere på året fordi han ikke var dopet.

Det er en stor skam at Rio ikke spiller. Vi taler her om den bedste centrale forsvarsspiller i Europa, måske Verden. Så det er der, for mit vedkommende, ingen tvivl om.
Jeg har det dårligt over, at vi intet kunne gøre efter beslutningen kom om at suspendere ham og vi havde ingen at henvende os til. Det er ikke rigtigt. Det var en hård dom og han blev dømt af nogle folk, som slet ikke tog tidligeresager med i overvejelsen. Samtidig kunne ingen forsvare spilleren,” udtaler den svenske træner i denne uges udgave af søndagsavisen, News of The World, hvor han hentyder til de tidligere sager, hvor spillere som har begået samme forseelse som Rio er sluppet med bøder.

Samtidig er der utallige eksempler på spillere, som er testet positiv og alligevel sluppet med få måneders karantæne.
Rio Ferdinand fik som bekendt en karantæne på 8 måneder plus en klækkelig bøde.

Svenskeren ønsker samtidig, at fodboldforbundene får styr på deres regler, således at der kommer nogle klare retningslinjer indenfor dette område.

England tager i aften imod de forsvarende Europamestre fra Frankrig.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Drømmeholds liga på DR og Tipsbladet

Næste artikel

Frankrig vandt på straffe i overtiden

ANNONCE