Frankrig vandt på straffe i overtiden

Frank Lampard var tæt på, at blive kampens spiller, da England mødte Frankrig her til aften i en hæsblæsende kamp i Portugal. England stillede op med Gary…

Frank Lampard var tæt på, at blive kampens spiller, da England mødte Frankrig her til aften i en hæsblæsende kamp i Portugal.

England stillede op med Gary Neville og Paul Scholes fra start, mens Frankrig havde både Fabien Barthez og Mikael Silvestre på banen.
Begge United-spillere på den franske spillere var dem, som fik mest fokus af de 4, efter at Mikael Silvestre nedlagde Wayne Rooney i midten af anden halvleg, og det var derfor op til David Beckham at øge Englands føring til 2-0, men med et svagt skud kunne Fabien Barthez redde sin tidligere holdkammerats skud, som der sikkert vil blive talt længe om i England.

England så ud til, at vinde med 1-0, men i overtiden kom Frankrig tilbage og vente kampen totalt med Zinedine Zidane i rollen som troldemand for Les Bleus.

Zidane udnyttede nemlig et frispark lige udenfor feltet til at udligne til det der så ud til, at blive slutresultatet.
Men bedst som alt så ud til, at det skulle blive David Beckham, som skulle på forsiden af The Sun osv. imorgen, så begtik David James straffespark i de allersidste sekunder.
Den chance udnyttede Zidane igen, og så var den sejr sikret for de forsvarende Europamestre.

Dermed kan vi slå fast, at vi for anden dag i træk så en United-spiller begå straffespark.
Lad os da håbe de retter op på det i de kommende kampe…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Eriksson savner Rio

Næste artikel

Ny chat på OldTrafford.dk

ANNONCE