ESPN-reporter: United vil forlænge med Fred og Dalot

Ifølge journalist for ESPN, Mark Ogden, forventes både Fred og Diogo Dalot at få tilbudt kontraktforlængelser.

Fred og Dalot er begge på vej ind i det sidste år af deres kontrakt med Manchester United, men ifølge ESPN-reporteren, Mark Ogden, ønsker klubben angiveligt at tilbyde begge spillere nye aftaler.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dalot er blomstret op siden ansættelsen af den midlertidige United-manager, Ralf Rangnick, som har brugt portugiseren flittigt, siden hans tilbagekomst fra AC Milan. Og det kunne altså godt tyde på, at Rangnick ser ham som en fremtidens mand.

For Freds vedkommende handler det angiveligt om, at midtbanen, som mange har italesat, kommer til at skulle styrkes i sommerens transfervindue, og man ønsker derfor at binde brasilianeren som et led i forbedringen af trupbredden. Fred viste så sent som i weekenden, at han kan gøre en forskel fra bænken, da han lavede et super indhop i kampen mod Leeds, som han også krydrede med en scoring.

Både Fred og Dalot har været i klubben siden 2018, og går altså begge to ind i deres sidste år af deres 5-årige kontrakt til sommer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
17
Shares
Forrige artikel

Ralf Rangnick om Darren Fletcher: Det er godt at have ham om bord

Næste artikel

Bruno joker om Maguire-mål: "Endelig scorede du med dit store hoved"

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
17
Share