ESPN-reporter: United vil forlænge med Fred og Dalot

Ifølge journalist for ESPN, Mark Ogden, forventes både Fred og Diogo Dalot at få tilbudt kontraktforlængelser.

Fred og Dalot er begge på vej ind i det sidste år af deres kontrakt med Manchester United, men ifølge ESPN-reporteren, Mark Ogden, ønsker klubben angiveligt at tilbyde begge spillere nye aftaler.

Dalot er blomstret op siden ansættelsen af den midlertidige United-manager, Ralf Rangnick, som har brugt portugiseren flittigt, siden hans tilbagekomst fra AC Milan. Og det kunne altså godt tyde på, at Rangnick ser ham som en fremtidens mand.

For Freds vedkommende handler det angiveligt om, at midtbanen, som mange har italesat, kommer til at skulle styrkes i sommerens transfervindue, og man ønsker derfor at binde brasilianeren som et led i forbedringen af trupbredden. Fred viste så sent som i weekenden, at han kan gøre en forskel fra bænken, da han lavede et super indhop i kampen mod Leeds, som han også krydrede med en scoring.

Både Fred og Dalot har været i klubben siden 2018, og går altså begge to ind i deres sidste år af deres 5-årige kontrakt til sommer.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
17
Shares
Forrige artikel

Ralf Rangnick om Darren Fletcher: Det er godt at have ham om bord

Næste artikel

Bruno joker om Maguire-mål: "Endelig scorede du med dit store hoved"

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
17
Share