Ralf Rangnick om Darren Fletcher: Det er godt at have ham om bord

Vores midlertidige træner indrømmer, at han ikke med sikkerhed kan udpege skottens rolle i klubben, men holder samtidig fast i, at han er vigtig for trænerteamet.

Klubbens tidligere midtbanekriger, Darren Fletcher, blev i marts udpeget som den første tekniske direktør i Manchester Uniteds historie. Ifølge The Athetic har skotten udover sine sædvanlige ansvarsområder også hjulpet til med træningssessionerne, efter at klubben tog afsked med assistenstrænerne Michael Carrick og Kieran McKenna tilbage i december.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Forud for søndagens kamp mod Leeds, uddelte Rangnick roser til Fletcher.

– Jeg kan kun snakke om, hvad jeg selv har oplevet de seneste 12 uger, og her har han taget del i næsten hver træning og hver kamp. Han kender åbenlyst spillerne og har kendt dem længe. Jeg kan altid og vil altid spørge ham, om hvad hans syn på tingene er, og det er godt at have ham på holdet.

Noget overraskende kom United-træneren dog til kort, da han blev bedt om at forklare skottens administrative rolle i klubben.

– Jeg ved det ikke for at være ærlig. Jeg kan kun fortælle, hvad der sker under træningssessionerne og under kampene. På de områder er det godt at have ham om bord.

Manchester United går en travl sommer i møde, og ifølge The Athletic indebærer Darren Fletchers nyopfundne rolle, at han sammen med John Murtough vil have en fremtrædende betydning for klubbens søgen på en ny manager.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Anthony Elanga jubler efter sin 4-2-scoring på Elland Road

Rangnick om Fred og Elanga: To fantastisk, energiske spillere

Næste artikel

ESPN-reporter: United vil forlænge med Fred og Dalot

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share