Bruno joker om Maguire-mål: “Endelig scorede du med dit store hoved”

Bruno Fernandes leverede et underholdende citat, da der til eftermiddag blev afholdt pressemøde før Champions League-braget mod Atlético de Madrid i morgen.

Harry Maguire scorede i weekenden til 1-0 mod Leeds United, da han pandede bolden i mål efter et hjørnespark.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Situation og den efterfølgende jubelscene blev Bruno Fernandes spurgt til ved dagens pressemøde forud for onsdagens Champions League-brag mod Atlético de Madrid.

– Jeg klaskede ham (Harry Maguire, red.) på hovedet og sagde: ”Endelig scorede du med dit store hoved.”

I den mere seriøse ende forsøger Bruno Fernandes desuden at dementere de rygter, der den seneste tid har floreret om spillere, der lækker informationer til pressen.

– Her har jeg aldrig hørt nogen brokke sig over taktikken, og jeg håber ikke, at der er nogen, som gør det, fordi det er respektløst overfor træneren, fastslår Bruno Fernandes.

Den portugisiske kreatør mener derudover, at Manchester United har fået tanket en del selvtillid, efter de seneste sejre mod Brighton og Leeds.

– Vi ved, at selvtilliden, som sejre giver dig, giver de andre noget mere at være forberedte på. Hvis vi holder os til planen fra det første minut til det sidste, så kan vi vinde kampen, fortæller Bruno og fortsætter senere:

– Jeg synes, at holdet har spillet godt – selv i de kampe vi ikke har vundet. Selvfølgelig er det ikke perfekt, når man ikke får resultatet. Men når man vinder kampe, får man mere selvtillid.

Bruno Fernandes og resten af United-spillerne møder Atlético de Madrid i morgen kl. 21:00 på Wanda Metropolitano.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

ESPN-reporter: United vil forlænge med Fred og Dalot

Næste artikel
Diego Simeone

Atletico har flere tvivlsomme spillere frem til kampstart

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share