Et minuts stilhed forud for United – City

Spekulationerne i den engelske presse gik ellers på, om hvorvidt man ville opfordre tilskuerne på Old Trafford til i stedet at larme i ét minut af frygt…

Spekulationerne i den engelske presse gik ellers på, om hvorvidt man ville opfordre tilskuerne på Old Trafford til i stedet at larme i ét minut af frygt for, at en eventuel stille ceremoni ville blive ødelagt af udeholdets fans.

Disse rygter bliver nu manet i jorden af Manchester Uniteds talsmand, Phil Townsend, der slår fast, at man vil minde “The Busby Babes” i stilhed:

”Manchester United har tænkt meget og længe over, hvorledes vi bedst vil markere 50-års-dagen for de, der døde i München. Vi mener altså ikke, at klappen og hujen vil være at vise respekt overfor de dem og deres familier. Derfor vil der blive afholdt ét minuts stilhed før kickoff.”

Udover dette tiltag vil både Manchester United og Manchester City spille i specielle klubtrøjer uden sponsor, mens hjemmeholdet vil have numrene 1-11 trykt på ryggen. Derudover vil United, efter spillernes ønske, spille i helt sorte støvler.

Forrige artikel

United tabte i ørkenen

Næste artikel

Ronaldos mor drømmer om Real Madrid

ANNONCE