United tabte i ørkenen

Manchester United var blevet tilbudt én million pund for at møde op til den uhyre populære Sami Al-Jabers testimonial, som det arabiske mandskab vandt 3-2…

Manchester United var blevet tilbudt én million pund for at møde op til den uhyre populære Sami Al-Jabers testimonial, som det arabiske mandskab vandt 3-2.

Araberne tog føringen efter 19 minutter, men Carlos Tevez fik udlignet og Cristiano Ronaldo bragt Uniteds på sejrskurs.

Inden pausen blev det dog 2-2 ved showets stjerne Sami Al-Jaber på straffespark, og sidst i opgøret kom det arabiske sejrsmål så på saksespark af Al-Karashi.

United burde dog være sluppet fra venskabskampen uden nederlag, men 17-årige Danny Welbeck hamrede i overtiden et straffespark begået mod ham selv over mål. Det tog Sir Alex Ferguson dog ikke så tungt.

“Det var en fantastisk kamp, og det lå jo allerede på forhånd i kortene, hvem der skulle vinde. Nu kan vi slappe af i morgen, inden vi tager et par træningssessioner forud for hjemrejsen på torsdag,” sagde en glad Ferguson efter kampen.