United tabte i ørkenen

Manchester United var blevet tilbudt én million pund for at møde op til den uhyre populære Sami Al-Jabers testimonial, som det arabiske mandskab vandt 3-2…

Manchester United var blevet tilbudt én million pund for at møde op til den uhyre populære Sami Al-Jabers testimonial, som det arabiske mandskab vandt 3-2.

Araberne tog føringen efter 19 minutter, men Carlos Tevez fik udlignet og Cristiano Ronaldo bragt Uniteds på sejrskurs.

Inden pausen blev det dog 2-2 ved showets stjerne Sami Al-Jaber på straffespark, og sidst i opgøret kom det arabiske sejrsmål så på saksespark af Al-Karashi.

United burde dog være sluppet fra venskabskampen uden nederlag, men 17-årige Danny Welbeck hamrede i overtiden et straffespark begået mod ham selv over mål. Det tog Sir Alex Ferguson dog ikke så tungt.

“Det var en fantastisk kamp, og det lå jo allerede på forhånd i kortene, hvem der skulle vinde. Nu kan vi slappe af i morgen, inden vi tager et par træningssessioner forud for hjemrejsen på torsdag,” sagde en glad Ferguson efter kampen.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ronaldo er ligeglad med rekorder

Næste artikel

Et minuts stilhed forud for United - City

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share