Europa League finalefest i København

Den Glade Gris åbner som altid op for en stor europæisk finaleaften når Manchester United på onsdag møder Ajax.

Manchester United-baren i København stod bag store finalearrangementer ved de 3 seneste europæiske finaler for Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Denne gang er der igen lagt op til en mindeværdig aften på Den Glade Gris i Lille Kannikestræde, som på onsdag allerede åbner klokken 16.

Klokken 18 åbner 1. salen i huset, som traditionelt er godt fyldt op og stemningstungt blandt de mange United-fans, som har set kampe der i over 10 år.

Der vil blive solgt grillpølser i gården frem til kl 20.

I løbet af aftenen vil alle husets barer åbne op, som alle vil vise kampen og køre med billige priser i baren frem til kampen er slut.

Der vil være mulighed for at aflevere sit overtøj i garderoben fra klokken 18. Garderobe obligatorisk efter kl. 23.00 (hvis du/I bliver)

Alternativ bar i København

Den Glade Gris’s søsterbar Cafe Guldhornene i Vestergade vil ligeledes åbne op og vise kampen og tilbyde billige priser i baren.

Selvom den normalt huser Chelsea-fans, så vil den denne aften byde velkommen til United-fans (og Ajax-fans) da der forventes rigtig mange mennesker på Den Glade Gris.

Andre arrangementer?

Har du kendskab til andre Europa League-arrangementer for Manchester United-fans, så tøv ikke at kontakte os her på siden.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Flere døde efter terrorangreb i Manchester

Næste artikel

UEFA forsikrer fodboldfans: Finalen er ikke i fare

ANNONCE