Europa League: United skal møde RvP og co.

Manchester United blev parret med Fenerbahce, Feyenoord og Zorya FC i Europa League-gruppespillet.

I dag blev der trukket lod til Europa League-gruppespillet, og det var med Manchester United i puljen for første gang nogensinde.

Englænderne blev trukket som det første hold overhovedet af den tidligere Europa League-vinder med Sevilla Andres Palop og fandt sig derfor til rette i Gruppe A.

Der skal de møde danske Simon Kjær og den tidligere Manchester United-angriber Robin van Persie og deres tyrkiske venner fra Fenerbahce. Wayne Rooney scorede i øvrigt hattrick i sin debut for Manchester United tilbage i 2004 mod netop de tyrkiske vicemestre.

Fra tredje seedningslag røg hollandske Feyenoord med danske Nicolai Jørgensen på holdkortet i samme gruppe. Sidst Manchester United mødte Feyenoord var tilbage i 1997, hvor englænderne vandt begge opgør. I dag er de trænet af den tidligere Arsenal-spiller Giovanni van Bronckhorst.

Sidste mandskab i en stærk Gruppe A er ukrainske Zorya Luhansk FC. Ukrainerne blev nummer fire i deres nationale liga sidste sæson, men kvalificerede sig gennem en tabt cupfinale mod Shaktar Donetsk.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United trækker Northampton Town i EFL Cup

Næste artikel

Mourinho tilfreds med lodtrækning

ANNONCE