Mourinho tilfreds med lodtrækning

De tre holde, der venter i Europa League, passer manageren ganske godt.

I dag blev det bestemet, at Manchester United står over for svære opgør mod Fenerbahce og Feyenoord, mens en lang tur til Ukraine og Zorya Luhansk også venter i Europa League gruppespillet. Manageren er ganske godt tilfreds med gruppen. 

– Der er grupper i Champions League, hvor sværhedsgraden er meget lig denne gruppe, så på den måde er det en god lodtrækning. Vi ved, at det vil blive en hård opgave for os, men det ser jeg kun som positivt, sagde Mourinho på dagens pressemøde.

– Hvis man trækker hold, der ikke ønsker noget i kampene, så bliver det heller ikke specielt seværdigt for fansene. Det er godt for turneringen, at der venter store opgør mellem Manchester United, Feyenoord og Fenerbahce.

– Det er klart, at turneringen er mindre end Champions League, men sådan en gruppe kan hjælpe spillerne med at sætte sig godt op til kampene. 

Mourinho understreger samtidigt, at kendskabet til det ukrainske hold stadigvæk er yderst begrænset, men at der selvfølgelig er stor respekt for alle modstandere. 

Manchester United tager hul på Europa League d. 15. September. Det er endnu uvist, hvornår de forskellige hold møder hinanden.  

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Europa League: United skal møde RvP og co.

Næste artikel

Mourinho: Svært for Schweini at komme på holdet

ANNONCE