Evans advarer Vidic og Ferdinand

Jonny Evans advarer Rio Ferdinand og Nemanja Vidic, som ikke længere kan føle sig sikre på at være Uniteds foretrukne forsvarspar.

For et par år siden var Rio Ferdinand og Nemanja Vidic et af verdens bedste og mest solide forsvarspar. Siden har de begge døjet med skader. Vidic har haft et par langvarige knæskader, mens Rio har kæmpet med ryg og lyske.

I den periode har Jonny Evans grebet chancen og udviklet sig fra at være et talent, til at være en af de bedste og mest stabile forsvarsspillere i Premier League. Og Evans er glad for at få mere fast spilletid.

– Jeg føler virkelig jeg er en del af det. Jeg føler mig ikke som et talent mere og ikke bare en der skal udfylde huller engang imellem i kampe hist og pist. Jeg vil kæmpe for pladsen i startopstillingen hver uge, siger Evans i følge Daily Star.

Evans er den af Uniteds centrale forsvarsspillere, der har spillet flest kampe i det seneste 18 måneder. Noget han føler har hjulpet ham, også den del der kræver kommunikation med holdkammeraterne.

– Jeg forbedrer mig for hver eneste kamp jeg spiller, og jeg kan mærke jeg bidrager til holdet, fortæller Evans der også er lykkelig for netop at have forlænget til 2016 med United.

– Det er dejligt med en ny kontrakt. Det giver dig lidt ekstra sikkerhed, men hvem ved klubben kan stadig vælge at sælge mig til sommer. Det betyder ikke så meget i disse tider, men uanset hvad, er jeg glad for den nye aftale, den giver mig den tryghed og sikkerhed jeg har behov for, siger Jonny Evans.

Forrige artikel

Rygte: Fergie vil have Okore

Næste artikel

23. dec.: Vind Manchester United t-shirts

ANNONCE