23. dec.: Vind Manchester United t-shirts

Deltag hver dag i vores konkurrence og forøg dine chancer for at vinde en signeret Anders Lindegaard trøje! I dag kan du vinde Manchester United t-shirts

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål og du deltager i konkurrencen om dagens præmie. Hver dag du deltager får du et lod til lodtrækningen af Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vindere blev Lassen Nielsen (Hammel), Jakob Nissen (Odense) & Kenneth Pedersen (Svendborg).

Dagens præmie

 

3 x gavekort på en t-shirt fra T-shirts United 

T-shirts United er en webshop, som forhandler uofficielle t-shirts til Manchester United. I deres store kollektion finder du en lang række t-shirts, som enten hylder Manchester United, provokerer Liverpool-fans, latterligører City-fans eller noget helt fjerde. Tag et kig i deres webshop. Vinderne af dagens konkurrence vinder et gavekort på 25 pund, som dækker en t-shirt og fragt til Danmark.

Præmiersponsor: T-shirts United

Se deres udvalg her

 
  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbrev til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer)

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Evans advarer Vidic og Ferdinand

Næste artikel

Neville savner julefrokosterne

ANNONCE