Evans: Spændende med god modstand

Jonny Evans ser frem til at møde nogle af de stærkeste hold i Europa i de kommende pre-season kampe.

Sidste år mødte United primært en række mindre kendte hold fra Asien, da David Moyes og co var i Japan og flere andre lande på pre-season tur. I år er turen gået til USA, hvor det er anderledes stærke modstandere som venter.

Men selv om Roma, Inter og Real Madrid er stærke hold, så glæder Jonny Evans sig alligevel til kampene, som dog først og fremmest drejer sig om at komme i form og finde tilbage i rytmen på banen.

– Det er altid en udfordring at møde hold som man kender godt, og vi skal sørge for at være helt oppe på tæerne i disse kampe. Sidste gang mødte vi nogle amerikanske hold herovre, men denne gang kender vi vores modstandere ganske godt, siger han til manutd.com.

United starter med at møde LA Galaxy, inden Roma er første modstander i Champions Cup. Det er den 26. juli i Denver, hvor stadion ligger 1.500 meter over havets overflade, hvilket ofte gør det ekstra hårdt at spille der. Det er dog altid hårdt under pre-season mener Evans.

– Jeg husker da vi var i Sydafrika for nogle år siden, der spillede vi også højt oppe. Men det er altid hårdt i pre-season, det føles altid som om at vi spiller højt oppe, i hvert fald for lungerne. Hvis det er meget varmt kan det gøre en forskel, for vi arbejder meget med at få vores fitness i top, siger Jonny Evans.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Zaha: Fed intro for de nye

Næste artikel

Wenger åbner for Vermaelen-exit

ANNONCE