Everton fik elendig optakt til FA Cup-semifinalen

Everton fik en meget skidt optakt til weekendens FA Cup-semifinale mod Manchester United. En 4-0-afklapsning mod ærkerivalerne Liverpool, et rødt kort og en nøgleduo udgik med henholdsvis en skade og et maveonde.

På søndag skal Manchester United forsøge at spille sig i FA Cup-finalen, når de møder Everton på Wembley. Ligesom United var Everton i aktion onsdag aften, og de fik en mildest talt skidt optakt til kampen på lørdag.

De mødte ærkerivalerne Liverpool på Anfield og løb ind i noget af en øretæve. Hjemmeholdet var klart bedst og sendte Everton hjem med en demoraliserende snitter på 4-0, der ikke ligefrem giver de blå selvtillid før weekendens semifinale.

Men de dårlige nyheder for Roberto Martinez stopper ikke der. Lige efter pausen blev Ramiro Funes Mori udvist for en slem tackling på Liverpools Divock Origi, hvilket betyder, at han har karantæne mod United. Samtidig måtte John Stones lade sig udskifte med et maveonde og er ifølge Evertons Twitter-profil muligvis tvivlsom til kampen. Det samme gælder Gareth Barry, der udgik i pausen med en skade.

Dermed kan Roberto Martinez få lidt af en hovedpine med at vælge et forsvar, da Phil Jagielka også er ude med en skade for tiden.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Smalling stolt af clean sheet-rekord

Næste artikel

Rygte: Giggs, Keane eller Moyes til Celtic?

ANNONCE