Smalling stolt af clean sheet-rekord

Efter Crystal Palace-kampen har Manchester United holdt målet rent 17 gange i Premier League-sæsonen. Det er flest af alle hold, og det er forsvarsspilleren Chris Smalling naturligvis stolt af.

Manchester United vandt onsdag aften stensikkert 2-0 over Crystal Palace. Sejren blev grundlagt af et tidligt selvmål af Palace-forsvareren Damien Delaney, og Uniteds Chris Smalling var glad for, at det første mål kom så tidligt.

– Vi har nogle gange haft svært ved at bryde hold ned, men man kunne se, hvor mange chancer, vi skabte efter det tidlige mål. Det er godt, at vi kommer i gode positioner, og det havde været rart at få scoret fire eller fem mål, fordi det fortjente vi nok efter præstationen i aften, siger Smalling til MUTV.

Med endnu et clean sheet udvider rekorden som det Premier League-hold, der har hold målet rent flest gange i sæsonen. 17 gange i 34 kampe er United gået fra banen uden at lukke mål ind, og det går Smalling stolt.

– Det er noget, som vi er rigtig stolte af, specielt os i forsvaret. Det er vores arbejde, og det er rart at få endnu et clean sheet, og vi holder hinanden igang og bliver ved med at snakke, fordi vi vil ikke lade vores koncentration svigte, siger forsvarsspilleren.

Næste opgave for Manchester United er en FA Cup-semifinale mod Everton på lørdag.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

LvG: Vi kunne have scoret fem

Næste artikel

Everton fik elendig optakt til FA Cup-semifinalen

ANNONCE