Evra: Derfor forlod jeg United

Patrice Evra afslører nu, at det kun var Juventus, han ønskede sig til. Samtidigt nævner franskmanden kort, hvorfor han overhovedet valgte at forlade Manchester United

Patrice Evra forlod i kølvandet på VM Manchester United efter syv et halvt år i klubben, og det, selvom venstrebacken ellers forlængede sin kontrakt tidligere på sommeren.

Flere har spekuleret i hvorvidt det var købet af Luke Shaw, som fik franskmanden på andre tanker. Selv siger Evra, ifølge JTV, at det var “personlige problemer”, som var hovedgrunden. 

– Jeg forlod Manchester United som følge af personlige problemer, siger Evra, uden dog at komme problemerne meget nærmere.

Juventus på størrelse med United

Patrice Evra har mange gange fremhævet Manchester United som en speciel klub, med en særlig historie. Derfor var der heller ikke mange klubber, som virkede indbydende for franskmanden – udover Juventus.

– Juventus var den eneste klub, jeg havde lyst til at tage til. Det er en stor klub med en vigtig historie. Conte (daværende træner, red.) ringede til mig flere gange for at overbevise mig, og nu er jeg lykkelig over at være i Juventus.

– Jeg har fået mulighed for at fortsætte karrieren i en stor klub, og jeg ser ingen forskelle fra United, fortsætter Evra, som derudover er glad for at blive genforenet med en tidligere holdkammerat.

– Tevez? Han er blevet mere moden, mere en holdspiller. En løve. Han har været til stor hjælp for mig her.

Franskmanden nåede i løbet af sin United-karriere at spille 379 kampe, og vinde 15 trofæer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Evans: Shaw bliver verdens bedste

Næste artikel

Van Gaal: Ronaldo kan bare komme

ANNONCE