Evans: Shaw bliver verdens bedste

Det er nogle gedigne forstærkninger, Manchester United har hentet, mener Jonny Evans. Luke Shaw bliver helt sikkert den bedste på sin position i fremtiden.

Det har været Angel Di Maria og Radamel Falcao, der er løbet med de store overskrifter oven på Manchester United rekorddyre transfervindue, men klubbens defensive forstærkninger har gjort et godt indtryk på forsvarskollegaen Jonny Evans. 

Den nordirske midtstopper er fuld af ros til både Marcos Rojo og Luke Shaw, som han så under henholdsvis VM og preseason.

– Vores nye forsvarere, Marcos Rojo og Luke Shaw, har virkelig imponeret mig. Jeg så Marcos til VM og tænkte, at han var fremragende for Argentina, uanset om han spillede venstre back eller venstre wingback, og han kan også spille i midterforsvaret, siger han til klubbens hjemmeside.

– Jeg havde chancen for at arbejde med Luke under preseason, og der er ingen tvivl om, at han bliver den bedste venstreback i verden.

Ved samme lejlighed roser Evans midtbaneindkøbene Daley Blind og Ander Herrera. 

– Jeg så Daley ved VM, og han var meget imponerende. Manageren kender ham godt, og han er kommet gennem Ajax’ ungdomssystem, som manageren har haft stor indflydelse på, så han vil forstå managerens måde at spille på. Ander er faldet rigtig godt til. Han er en god fyr, og måden, han spillede på under preaseason, viste, hvor god en spiller han bliver.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Gillespie: Ikke plads til Januzaj i 3-5-2-formationen

Næste artikel

Evra: Derfor forlod jeg United

ANNONCE