Evra: Europa betyder mere end ligaen

Patrice Evra indrømmer nu, at Manchester United har ofret sig mere i Champions League end i de hjemlige turneringer i denne sæson.

Mens Manchester United har haft en miserabel sæson i de engelske turneringer, er klubben på nippet til at spille sig i semifinalen i Champions League. 

Og det er der en god grund til. For de engelske mestre har simpelthen tillagt sidstnævnte turnering større betydning i denne sæson, lyder det fra Uniteds viceanfører. 

– Man bliver nødt til at tro på det, og ærligt talt, så har vi ikke spillet så dårligt i Champions League. Vi har selvtilliden i orden, og det lader til, at vi alle er mere opsatte på dette i forhold til ligaen og cuppen (FA Cuppen, red.), siger Patrice Evra til Sky Sports. 

– Jeg ved godt, at det ikke er professionelt at sige sådan noget, men det er sandheden. Vi fokuserer mere på det, og det lader til, at Man United-ånden er mere til stede i Champions League, fortsætter franskmanden. 

United gæster på onsdag de forsvarende mestre FC Bayern på Allianz Arena. 

Patrice Evra har kontraktudløb til sommer, og flere medier spekulerer i, at den tidligere Monaco-spiller formentlig er fortid på Old Trafford efter sæsonen. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hernandez: Det har været svært

Næste artikel

Fletcher hylder Mata

Relaterede artikler
Total
0
Share