Hernandez: Det har været svært

Javier Hernandez indrømmer, at han har haft en svær sæson i Manchester United.

Kun to gange er Javier Hernandez startet inde for Manchester United i denne Premier League-sæson. Det har ikke været let, indrømmer den mexicanske angriber.

– Det har været en meget svær sæson for mig, men jeg prøver at være tålmodig og arbejde for at lade mit spil på banen tale for mig. Jeg har ni mål nu, så jeg bliver ved med at arbejde, være tålmodig og lade mit spil tale for mig, som jeg altid gør, siger Hernandez til MUTV.

Søndag var Hernandez for en sjælden gangs skyld med fra start mod Newcastle United, da både Wayne Rooney og Robin Van Persie var skadet. Mexicaneren spillede hele kampen og fik scoret målet til 3-0.

– Jeg er glad. Jeg spillede 90 minutter, og det er lang tid siden, at jeg startede inde. Der er snart VM, så jeg skal bruge spilletid, hvorvidt det er 90 minutter eller et minut, for at bevise, at jeg er klar, og at jeg vil hjælpe holdet til at have en bedre sæson, siger Hernandez.

Wayne Rooney er meldt tvivlsom til tirsdagens kamp mod Bayern München, og Robin Van Persie er definitivt ude med en skade. Derfor er det ikke urealistisk, at Javier Hernandez kommer til at starte inde igen.

– Vi er alle klar til at spille, og den præstation viser, at vi vil give manageren et positivt dilemma til den næste kamp, fortæller Hernandez.

Forrige artikel

Moyes overvejer at ændre taktik

Næste artikel

Evra: Europa betyder mere end ligaen

ANNONCE