Harrop skifter til Preston NE

Joshua Harrop forlader United og har i stedet skrevet under på en aftale med Preston NE.

21-årige Joshua Harrop har valgt ikke at forlænge aftalen med Manchester United, og skifter derfor i stedet til Preston NE på en fri transfer sidst på måneden. United havde tilbudt en forlængelse, men Harrop valgte at søge mere fast spilletid i stedet for en forlængelse.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Harrop har skrevet under på en 4-årig aftale med Preston NE, der må betale en kompensation for træning & uddannelse til United. Beløbet er ikke offentliggjort, men rygter i det engelske lyder på en pris omkring 700.000 pund.

– Jeg er vældig glad for at være her. Det er en ny start for mig, og en mulighed for at for alvor at få sparket gang i karrieren. Jeg glæder mig til at spille og sætte mit præg på holdet.

– Jeg har nu fire år her, og jeg vil ofre alt for at få succes her. Jeg vil gøre mit bedste for holdet og for klubbens fans. Forhåbentlig kan jeg nå de mål jeg har sat mig, nemlig at rykke op med Preston og føre det så langt vi nu kan, udtaler Harrop til Preston NE’s hjemmeside.

Dermed ender det med blot en enkelt kamp i den røde trøje for Harrop, men hvilken en af slagsen. Harrop fik debut i United i sidste opgør i sæsonen, og kronede en fin indsats mod Crystal Palace med en fremragende scoring.

Preston-manager Simon Grayson er glad for nyerhvervelsen, der vil blive holdkammerat med tidligere United-spillere som Anders Lindegaard, Ben Pearson, Marnick Vermijl, Melle Meulensteen og Liam Grimshaw.

– Josh er en spiller, der har tiltrukket massiv interesse denne sommer, så vi måtte handle hurtigt for at sikre os hans underskrift. Han går ind i den gruppe af sultne unge spillere vi har, og som vi vil bygge holdet op omkring, lyder det fra Grayson.
 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fabinho: United ville være fristende

Næste artikel

Rygte: United byder på Fabinho

ANNONCE