Falcao håber på at spille med i derby

Radamel Falcao insisterer på, at han er meget opsat efter at at få spilletid i søndagens derby mod Manchester City.

Den columbianske angriber har haft en skuffende sæson, og han har ikke startet inde i over en måned. Han var ikke med i sæsonens første opgør, men han er klar, hvis chancen skulle byde sig på søndag.

– Det er en kamp, der betyder meget for både vores og deres fans, så selvfølgelig vil jeg være opsat, hvis jeg skulle få chancen. Atmosfæren bliver fænomenal, udtaler han til SkySports.

– Det her derby betyder rigtig meget i Manchester. Jeg spillede desværre ikke i den første kamp i sæsonen, men man kunne fornemme atmosfæren i byen en hel uge før kampen. Alle snakkede om den.

Manchester United kommer ind til kampen med en god portion selvtillid, hvorimod City har haft lidt problemer på det seneste. Dog er det City, der har overhånden i indbyrdes opgør, da de har vundet de seneste fire kampe. Det til trods er Falcao af den overbevisning, at United har gode muligheder.

– Vi vil virkelig gerne bryde den stime. Jeg tror, det bliver meget tæt, men vi er i god form i øjeblikket, og fansene vil give os et stort løft, så jeg tror, vi har gode muligheder for at vinde.

Falcao, der i sommer blev hentet på en lejeaftale i Monaco, har kun scoret fire Premier League mål. På søndag kan han måske få muligheden for at forbedre den statistik i slaget om Manchester.

Forrige artikel

Rooney vil have håneretten

Næste artikel

Sergio Aguero drømmer om gåsehud på Old Trafford

ANNONCE