Falcao: Klubskifte bestemmes tit af andre

Det sker tit, at fodboldspillere tvinges til en anden klub, end den de drømmer om at spille for. Det mener Radamel Falcao.

Real Madrid og Radamel Falcao blev længe sat i forbindelse med hinanden, men alligevel endte den 28-årige colombianer på Old Trafford i sommer. 

Men selvom angriberen flere gange har sagt, at han er glad for livet i Manchester, kommer han nu med en kryptisk kommentar til, hvorfor han ikke havnede i den spanske hovedstadsklub. 

– Nogle gange får det mig til at grine, når folk spørger, hvorfor jeg ikke havnede her eller der. Som om at en spiller selv kan bestemme, hvor han vil arbejde, siger Falcao til Libero og fortsætter. 

– (Vi, red.) har sjældent muligheden for at vælge mellem det ene sted eller et andet. Jeg har flere gange stået i situationer, hvor jeg ikke kunne bo, hvor jeg ønskede. Jeg ønsker at tage hen til et bestemt sted, men ender med at rejse til en anden destination. 

Radamel Falcao er tilknyttet Manchester United på en etårig lejeaftale. 

Indtil videre står den tidligere FC Porto-spiller, der har været hårdt ramt af skader, dog blot noteret for syv kampe og et mål for United. 

Forrige artikel

Vidic-agent om United-rygter: Noget vrøvl

Næste artikel

Lingard nærmer sig comeback

ANNONCE