– Fantastisk stemning i truppen

Jesse Lingard og spillerne har nydt starten under Jose Mourinho.

Jesse Lingard og Manchester United har fået et fantastisk indtryk af manageren under den første tid. Her har der været hårdt arbejde, men samtidigt har Mourinho formået at løfte humøret gevaldigt hos alle i truppen.

– Træningerne er meget intense, og vi arbejder hårdt. Manageren elsker dog også at joke med os undervejs, så derfor har det været rigtig sjovt indtil videre, siger Lingard til MUTV.

– Det ser ud til at alle kommer godt ud af det sammen med ham (red. Mourinho). Han er meget afslappet og ligetil, og vi ser virkelig frem til at begynde sæsonen under ham. Han har vundet en masse trofæer, og alle håber på, at han kan fortsætte stimen her. 

Der er flere unge spillere med på årets pre-season tour, og en af dem er Axel Tuenzebe. Jesse fortæller, at spillerne forventer sig meget af den unge mand og prøver på at hjælpe ham så godt som muligt.

– Det er værdifuld erfaring for Axel. Forhåbenligt vil han få noget spilletid undervejs, så han kan imponere, for der er ingen tvivl om, at han virkelig nyder turen. Han sidder med Rashford, Rojo, Fosu-Mensah og mig selv bagi i bussen, når vi er afsted. 

Det kan allerede senere i dag blive til spilletid for unge Axel Tuanzebe, når United møder Dortmund i Shanghai. Mourinho fremhævede den unge spiller efter kampen mod Wigan, og derfor er der gode chancer for genvalg. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Zlatan får nummer 9

Næste artikel

Mourinho har ingen planer om at sælge Mata

ANNONCE