Mourinho har ingen planer om at sælge Mata

Jose Mourinho forsikrer om, at han har plads til Juan Mata i sin trup, og at han ikke har planer om at sælge den populære spanier, der ellers har været rygtet på vej væk.

Lige siden Jose Mourinho blev udpeget som United-manager, har medierne spekuleret i, om dette ville betyde et farvel til Juan Mata i Manchester United. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det var Mourinho, der solgte den 28-årige spanier til United tilbage i 2014, efter at han ikke længere var det oplagte førstevalg i Chelsea, da Mourinho var manager i London-klubben.

Men nu forsikrer Mourinho om, at han ingen planer har om at sælge Mata, der ellers har været rygtet kraftigt til Everton på det seneste. Han solgte kun, fordi Mata ville til United.

– Jeg solgte ham dengang, fordi han bad om det, udtaler han ifølge Manchester Evening News.

– Det var hans beslutning. Han var ikke førstevalg, men han spillede i hver kamp. Jeg undlod aldrig Mata i min 18-mandstrup, men han var på bænken et par gange. Vi fik en forespørgsel på ham fra en stor klub som Manchester United.

– Nu er han her, og han arbejder hårdt. Han ved, at jeg synes, han er god spiller, og han har en plads i truppen. Indtil 31. august er markedet åbent for de af mine spillere, der ikke er glade her, men det tror jeg helt ærligt, at han er, lyder det fra Mourinho, der forsikrer om, at der ingen problemer er mellem ham og Mata.

– Jeg vil ikke have spillere, der vil væk, så vi solgte Juan til United, men siden min første dag her, har alt været klart mellem os. 

Mata kom til United fra Chelsea for omkring 330 millioner kroner. I den røde trøje er det indtil videre blevet til 104 kampe og 26 mål.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Fantastisk stemning i truppen

Næste artikel

Startopstilling mod Dortmund

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share