Mou i forsvar for Pogba: Ligeglad hvad andre mener

Paul Pogba er allerede en stjerne med mentaliteten helt i top. Det mener Jose Mourinho, der er ekstremt glad for at have franskmanden i klubben.

Mange mener, at franske Paul Pogba langt fra har levet op til de forventninger der var til ham, da han i sommer kom til Manchester United som verdens dyreste fodboldspiller.

Men spørger du hans manager, Jose Mourinho, fortjener franskmanden i stedet for kritik stor ros for det store mod, han har udvist gennem sin karriere. Det kan aldrig være hans skyld, at markedet er, hvor det er, mener portugiseren.

– Priserne stiger i hele verdenen. Det er ikke Pauls skyld, at han får ti gange så mange penge, som nogle af de meget dygtige spillere fik før i tiden. Han fortjener respekt. Han kom til Manchester som teenager og kæmpede for sin karriere her, men var ikke bange for at flytte til et nyt land i sin søgen efter bedre muligheder, siger Mourinho på dagens pressemøde.

– Han er en knægt, som nåede verdens top med sit store arbejde. Jeg er utroligt glad for Paul. Klubben er glad for Paul, og jeg tror desuden, at en god ting er, at han på grund af sin personlighed slet ikke bekymrer sig om, hvad folk måtte have at sige.

Paul Pogba har siden skiftet til det nordvestlige England spillet 40 kampe, i hvilke det er blevet til syv scoringer. Sidste sæson blev det til ti mål i 49 kampe for Juventus.

I morgen får han så mulighed for at udbygge den statistik, når FC Rostov gæster Old Trafford i Europa League.  

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho ser frem til russisk returkamp

Næste artikel

Fellaini glæder sig til Rostov-retur

Relaterede artikler
Total
0
Share