Fellaini tror på europæisk avancement

Marouane Fellaini er sikker på, at United trækker det længste strå mod Anderlecht i aftenens Europa League-kvartfinale.

Manchester United skal udnytte, at man har hjemmebanefordelen i aftenens returkamp mod Anderlecht efter 1-1 i Belgien for en uge siden. 

Sådan lyder det fra Marouane Fellaini, der er optimist forud for opgøret, der kan sende United et skridt videre mod målet om direkte kvalifikation til Champions League i næste sæson. 

Han understreger dog, at det langt fra bliver en let opgave. 

– Det bliver en svær kamp. Alle kampe er svære. Når vi spiller mod udenlandske hold – endda engelske hold – vil de alle slå Manchester United, så de gør alt for at få det til at ske. Men vi har en stor chance, når vi spiller på Old Trafford, siger Fellaini til United Review. 

– Vi ved, hvordan vi skal spille der, og vi vil gøre alt for at nå semifinalen. Jeg tror, at det bliver en stor kamp torsdag, og vi vil gøre alt for at vinde, fortsætter den belgiske midtbanespiller. 

Mens United har vundet alle deres kampe i Europa League på hjemmebane, står det anderledes sløjt til i ligaen, hvor man har spillet uafgjort ni gange på Old Trafford. 

Det bekymrer dog ikke Fellaini, der tror, at Anderlecht kan blive rystet over forholdende i det nordengelske. 

– Denne kamp bliver anderledes. Stadionet er tre gange så stort som det i Anderlecht, så der bliver en helt anden stemning. Alle i klubben – spillerne, manageren og staben – vil gå hele vejen, så det arbejder vi for, lyder det fra Fellaini. 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Mourinho håber at have Rooney klar torsdag

Næste artikel

Kun én United-spiller på årets hold

ANNONCE