Ferdinand efter sejr: United mangler at hente tre til startopstillingen

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert på BT Sport, Rio Ferdinand, fortalte efter dagens hjemmesejr over Bournemouth, at holdet mangler at tilføje tre nye spillere til startopstillingen, før holdet for alvor kan blive en del af titelkampen.

Ferdinand huserede i Uniteds midterforsvar i tolv år i perioden 2002 til 2014. I englænderens karriere blev det til at hav af titler, heriblandt seks Premier League-guldmedaljer og et enkelt Champions League-trofæ.

I dag har Ferdinand stillet støvlerne på hylden og er blandt andet at finde som pundit på BT Sport. Det var også i den forbindelse, at Ferdinand efter dagens 5-2-sejr over Bournemouth var ude at kommentere på, hvordan United bør agere på sommerens transfermarked.

– Jeg synes, at de mangler at tilføje tre startere som minimum, fortæller Ferdinand.

– De er helt sikkert nødt til at købe en midterforsvar. Harry Maguire har brug for en med fart ved siden af sig.

– En midtbanespiller som kan dominere fysisk er også vigtigt.

– Selv i angrebet – måske en spiller der kan udfordre front-trioen.

Det er især i midterforsvaret, at den tidligere engelske landsholdspiller mener, at United seriøst bør overveje at forstærke sig.

– Lindelöf er ikke en, som vil vinde et ræs mod eget mål fra banens midterlinje, og det er Maguire heller ikke. At have to som dem kan gøre dig sårbar over for kontraangreb, uddyber Ferdinand.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Solskjær forventer, at top 4-ræset først bliver afgjort i sidste spillerunde

Næste artikel

Quiz: Kan du huske trøjenumrene?

ANNONCE