Ferdinand: Mourinho vil se en reaktion fra Shaw

Luke Shaw har endnu kun spillet en enkelt halvleg for United denne sæson. Ifølge Rio Ferdinand tester Mourinho Shaws mentalitet.

Shaw er spilleklar efter han fik nok en skade i slutningen af sidste sæson. Han har dog endnu ikke fået mange minutter efter sin tilbagevenden, men det er en del af en større plan fra Mourinhos side, mener Rio Ferdinand.

– Det ligner, at Mourinho tester Shaw og resten af holdet mentalt. Han giver dem slag og ser, om de bliver liggende eller rejser sig igen. Hvis de rejser sig, så er de inde i varmen, siger Ferdinand til BT Sports.

– Det er det, man som spiller vil have på sit hold. Man vil ikke have holdkammerater, der gemmer sig, når tingene bliver svære. Man vil have holdkammerater, der tager bolden til sig, og som ikke frygter at føre den frem. Sådan vinder man mesterskaber.

Også Chelsea-legenden Frank Lampard, der tidligere er blevet trænet af Mourinho giver Ferdinand ret men fortæller, at Mourinho også støtter sine spillere.

– Han har så stor en iver efter at vinde. Det er det eneste, han vil. Han kan ikke acceptere det, hvis hans spillere ikke har det på samme måde. Jeg har set ham set Joe Cole (tidligere Chelsea-spiller, red.) ud efter 25. minutter af en kamp, og på andre tidspunkter holde en arm om ham og tale godt om ham i pressen for at give ham selvtillid. Han kan det hele, siger Lampard.

 

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Tidlig scoring lukkede kampen

Næste artikel

Sir Bobby får bane opkaldt efter sig

ANNONCE