Tidlig scoring lukkede kampen

Det blev hurtigt op ad bakke for Crystal Palace i dagens opgør.

Juan Mata gjorde efter få minutter det onde ved dagens gæster, og scorede allerede efter et par minutters spil, mod ligaens bundprop, der var starten på dagens matakrering

Det var efter effektivt forarbejde fra Marcus Rashford, der nemt satte Joel Ward og derefter driblede nemt ind i Crystal Palaces felt, for at lægge bolden flat af til Mata, der med en flot afslutning satte United på ‘Juan’-0 efter få minutter.

Derefter var det op ad bakke for Crystal Palace, der endnu har tilgode at få point i dette års Premier League, og ydermere har tilgode at få scoret det første mål. Derfor så det også svært ud for gæsterne, da de Gea indtil videre kun har lukket to mål ind i denne sæson.

Det var et meget veloplagt Unitedhold der gik ud til dagens kamp, men der gik dog lidt luft af ballonen efter den tidlige scoring, hvor det lignede kampen var afgjort.

Der var dog flere spillere, der viste rigtig gode takter i dagens opgør, og Lukaku må sidde og ærgrer sig lidt over, han ikke har lagt yderligere afstand til konkurrenterne i striden om den gyldne støvle.

Matic havde flere sukkerafleveringer i dybden til Lukaku, hvor der dog desværre var for meget sukker på, til Belgieren kunne kontrollere dem ind i feltet og lægge bolden bag Hennessey.

Det var først mod slutningen af første halvleg, Mourinho kunne knytte hånden og gå ned og juble i sit tekniske felt. Et fremragende indlæg fra Ashley Young ramte en fremadstormende Fellaini i et langt og perfekt timet løb mod bagerste stolpe. 2-0 lige før pausen og kampen var definitivt lukket.

Chris Smalling, der havde overtaget for ivorianske Bailly, var storspillende sammen med Phil Jones, og afviste samtlige bolde, Crystal Palance forsøgte at lægge ind i feltet.

En storspillende Fellamessi scorede sit andet mål og gjorde det til 3-0 kort efter starten på anden halvleg, efter et fantastisk frispark fra Rashford, hvor den store belgier blot skulle stå op og sætte hovedet på.

Der måtte et par direktører til, for at Lukaku kom på måltavlen. Efter hurtigt spil i højresiden, stod Herrera frit på midten og sendte Martial dybt i feltet, der lagde den på tværs til Lukaku, som lukkede og slukkede til 4-0.

Der var flere spillere, der skilte sig positivt ud i dagens kamp, og hvis skribenten må komme med sit bud på kampens spiller, er det vist ikke til at komme uden om Fellaini, der scorede to mål og var over alt på banen. Derudover var Matic en stor forudsætning for dagens flotte spil. Rashford var stærk offensivt, hvor han konstant skabte uro i gæsternes forsvar.