Fergie: Banen bliver forhåbentlig bedre

Sir Alex Ferguson håber, at bedre vejr i Manchester den kommende tid vil forbedre græstæppet på Old Trafford.

Ferguson indrømmer i dag, at det hårde juleprogram, kombineret med dårligt vejr, har ødelagt banen på Old Trafford. Men har besluttet sig for at vente med at skifte græstæppet ud nu, det må vente til sommerpausen.

– Vores banepassere knokler på livet løs, og Tony Sinclair (ansvarlig for banen, red.) er den mest bekymrede af os alle. Vi har valgt at vente med at skifte det ud, da vi tror på at Tony kan få det i orden igen. Men der er ingen tvivl om, at det stadig lider efter de to kampe i julen, fortæller Ferguson.

Det dårlige vejr i Manchester, med sne og masser af regn, har ikke gjort tingene nemmere for folkene der arbejder for at gøre banen klar. Men klubben gør alt hvad man kan, for at forbedre græstæppet, så van Persie og co har det bedste underlag at spille på.

– Vi må håbe på bedre vejr og mere sol. Vi har kunstigt lys på banen hele tiden, hvilket hjælper lidt. Jo mere lys jo bedre. Vi skifter hele banen til sommer, men pt er den ikke så god, sagde Ferguson på dagens pressemøde.

Det er ellers ni år siden United sidste gang skiftede græsset på Old Trafford ud. Inden da havde været en lang periode med konstante udskiftninger af græsset, som hurtigt blev dårligt. Men Tony Sinclair og hans stab har forbedret forholdene så meget, at han sidste år blev kåret som årets ansatte i United.

United og specielt Sir Alex håber, at banen er noget nær perfekt igen når Real Madrid gæster Old Trafford i starten af marts.

Forrige artikel

Det tager tid at finde rette spiller

Næste artikel

Pub: Se om United kan slå Fulham igen

ANNONCE